Plase anti-insecte

Acum puteti avea un somn linistit.

Carcasa plaselor antiinsecte este din aluminiu, disponibila in culorile standard: alb si maro inchis. Armatura plasei este din fibra de sticla.

Plasele antiinsecte se monteaza in tamplaria geamului sau in interiorul ruloului exterior si sunt disponibile intr-o varietate de culori (pentru a nu face discrepanta intre culoarea tamplariei si plasa). Modelele disponibile sunt: sistem fix, sistem rulou orizontal si rulou vertical.

Montajul plaselor de tantari se poate realiza cu banda autoadeziva sau cu holzsuruburi.

Modele

Caracteristici

 • Actionare manuala tip rulou cu arc
 • Armatura realizata din fibra de sticla
  Carcasa aluminiu
 • Pentru sistemul fix: profile aluminiu
 • Culori carcasa: alb si maro inchis
 • Montaj cu banda autoadeziva sau cu holzsuruburi
 • Montaj plasa sistem fix: balamale, coltare de plastic sau magneti
 • Curatare si intretinere usoara

Dimensiuni

Dimensiuni disponibile, exprimate in (mp), care variaza in functie de modelul dorit.

»     <0,51
»     0,51 – 1,00
»     1,01 – 2,00
»     2,01 – 2,50
»     2,51 – 3,00
»     3,01 – 3,50
»     3,50

Intretinere

 1. Praful de pe profile se sterge cu o laveta moale. Praful de pe plasa se curata cu o perie moale sau cu aspiratorul.      Profilele pot fi sterse cu o laveta umezita intr-o solutie de apa cu sapun sau un detergent care sa nu fie pe baza de cloruri. Atentie! Nu se curata     prin frecare cu materiale aspre sau prin folosirea de substante inalbitoare care ar putea degrada partile vopsite.
 2. Nu sprijiniti nimic de plasa, carcasa sau ghidaje. Este interzis a se da drumul brusc la manierele plasei dupa ce se elibereaza din piedica. Resortul plasei se va derula cu putere si exista riscul ruperii manierelor, plasei, etc. Atentie! Copiii mici nesupravegheati pot declansa autorularea unei plase sistem rulou si pot intra in contact cu partile in miscare, expunandu-se riscului de a suferi leziuni. Daca geamul este inalt se va tine de plasa pana se ruleaza complet.
Parteneri