Despre noi

Image Alexiana 1
Image Alexiana 2

Cine suntem?

Am bifat deja trei decenii de activitate și povestea noastră merge mai departe. Despre Alexiana Group cei mai mulți știu cu referire la ușile de garaj, fie ele de tip rulou sau secționale. Alexiana Group a început în 1994 cu producția jaluzelelor orizontale din aluminiu. Această soluție modernă a conturat și alte idei mărețe. De-a lungul anilor produsele s-au diversificat, compania s-a extins, iar în prezent includem în ofertele noastre nu doar jaluzele verticale, plase antiinsecte, rolete textile, marchize, ci și rulouri și uși de garaj secționale, toate disponibile într-o gamă variată de modele și culori.  

Alexiana Group – brand autohton 

Alexiana Group este o afacere cu capital românesc 100%. De-a lungul anilor nu doar produsele noastre s-au diversificat, ci am extins și spațiile de producție, am dezvoltat un parc auto, continuând să oferim tot ce e mai bun pentru publicul care ne alege. Accentul cade și pe echipele noastre de profesioniști, formate din oameni calificați. 

 

Într-o continuă dezvoltare și perfecționare, angajamentul nostru față de inovație si îmbunătățirea constantă ne permite să rămânem în tendințe și să ne adaptăm rapid schimbărilor. Calitatea incontestabilă a produselor noastre ne permite să ne menținem în topul preferințelor publicului. Alexiana Group este una dintre puținele companii care oferă unele dintre cele mai mari termene de garanție. 

 

Acum Alexiana Group este brand cunoscut la nivel național, în toate județele. Pentru a ne asigura că ne menținem nivelul ridicat de calitate și eficiență, ne evaluăm în mod constant performanța și căutăm să îmbunătățim serviciile oferite. Ne angajăm să învățăm din experiență și să ne adaptăm nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.

Image Alexiana 3
Image Alexiana 4

Valorile Noastre

Calitatea produselor

Angajamentul nostru este acela de a oferi produse premium. Produsele noastre sunt fabricate din materiale durabile și rezistente – oțel, aluminiu.

Servicii profesionale

Oferim servicii complete, de la consultanță personalizată până la măsuratori, montaj profesional și asistență post-vânzare – revizii și reparații.

Inovația

Urmărim constant tendințele din industrie și căutăm mereu noi modalități de a ne îmbunătăți produsele și serviciile.

Respectarea termenelor limită

Finalizăm toate proiectele la timp, indiferent de complexitatea lor. Executăm, livrăm și montăm în timp optim, indiferent din ce oraș vine solicitarea.

Responsabilitate socială

Angajamentul companiei noastre față de comunitatea din care facem parte înseamnă și implicare activă și susținerea diverselor proiecte sociale.

Experiența ne recomandă

Ne mândrim cu rezultatele obținute până în prezent și suntem hotărâți să ducem această misiune mai departe, pentru a deveni tot mai buni.

Echipa

La Alexiana, succesul nostru nu este doar rezultatul produselor și serviciilor de excepție, ci și al echipei. Avem în comun și pasiunea de a transforma viziunile clienților în realitate. Succesul este datorat oamenilor noștri talentați și devotați.

Datorită echipei suntem în măsură să inovăm, să ne dezvoltăm și să oferim servicii care depășesc așteptările clienților.

Fiecare membru al echipei Alexiana Group joacă un rol esențial în atingerea obiectivelor noastre comune. Cu o abordare bazată pe colaborare și spirit de echipă, ne mândrim cu abilitatea noastră de a combina expertiza și creativitatea pentru a proiecta și implementa soluții eficiente și durabile.

Procesare

Procesare

Relatii clienti

Relatii clienti

Transporturi

Transporturi

Vanzari

Vanzari

Facturare

Facturare

IT

IT

Livrari

Livrari

Marketing

Marketing

Certificări

Calitatea garantată! Deținem două dintre cele mai cunoscute certificări care atestă calitatea serviciilor noastre. Acestea confirmă angajamentul nostru față de excelența în prestarea serviciilor.

Garanții extinse și beneficii unice

*Valabil pentru uși de garaj și rulouri exterioare

Mai mult decât uși de garaj, ai soluții complete! 

Masurăm

Montăm

Transport gratuit

×