Ușa de garaj secțională – cu pietonală sau nu?

Atunci când suntem hotărâți să avem parte de confort acasă, luăm în considerare nu doar interiorul, ci și amenajarea exterioară. Facem tot posibilul să avem parte de acesta. De multe ori garajul nu este folosit doar pentru protejarea mașinii, ci servește și ca un loc de depozitare pentru lucrurile pe care nu le mai folosim, dar nici nu ne îndurăm să le aruncăm.

Pentru a avea parte de un acces facil în garaj și pentru a nu mai fi nevoiți să ridicăm toată ușa secțională, putem să alegem o usa pietonala, special realizată pentru a putea circula fără prea mult disconfort prin garaj.

O ușă de garaj pietonală facilitează accesul mai rapid în garaj

Cu siguranță că tindem să depozităm mai multe lucruri în garaj, mai ales dacă este unul mare, generos ca suprafață. Ustensile pentru grădinărit, jucării vechi ale copiilor și poate și piese de mobilier pe care nu dorim să le aruncăm, pentru că promitem că le vom recondiționa într-o zi.

Având o ușă pietonală integrată, este mult mai ușor să intri, să iei tot ce ai nevoie și să închizi ușa ermetic. Mult mai simplu și ușor să circuli, să îți faci treaba și să ieși fără a mai pierde timp. O astfel de ușă tinde să completeze aspectul deja existent al garajului, așadar faci alegeri care să fie mai mult decât practice.

Dacă nu ai altă cale de acces in garaj vei dori să alegi ușa pietonală integrată în ușa secțională de garaj pentru că ai parte de:

  • Acces imediat, nu trebuie să ridici toată ușa atunci când vrei să intri în garaj
  • Deschidere facilă
  • Rapiditatea în acțiune
  • Ideal pentru garajele utilizate și în scop de depozitare

Din cadrul Alexiana Group alegi ușa pietonală în același design cu garajul

O ușă pietonală integrată poate fi realizată în așa fel încât să se potrivească cu ușa secțională. Același design și aceeași culoare, pentru ca diferențele să nu fie sesizabile. Ușa pietonală are deschidere la exterior, poate fi amplasată pe mijloc sau unde dorești tu, alegerea îți aparține. Indiferent de preferințele tale, vei aprecia o astfel de ușă, mai ales modul simplu care îți va ușura ție tot procesul.

Dacă până în acest moment nu știai dacă să te orientezi asupra unei astfel de uși, iată că acum ai primit răspunsul și știi exact care sunt avantajele dacă optezi pentru asamblarea unei astfel de uși. Noi, în cadrul Alexiana Group, ne asigurăm ca aceasta să fie bine montată și să funcționeze în parametrii optimi. Nu uita, ai 45 de zile la dispoziție, post montaj, să returnezi produsul dacă nu îți place cum arată sau cum funcționează.

În cadrul site-ului nostru, găsești ca de fiecare dată informații mai pe larg și poze cu proiectele realizate până acum. Nu știi ce să alegi în mod special? Proiectăm exact ce-ți dorești.

Unul dintre consilierii echipei noastre te poate ajuta să alegi ușa de garaj potrivită, cu tot cu ușa pietonală. Contează pe ajutorul nostru specializat pentru o ofertă personalizată. Nu uita că oferim mentenanță și un an în plus de garanție pentru cei care se înscriu online pe site-ul nostru!

Alte articole populare

×