Asigurăm reparațiile ușilor de garaj te întrebi?

Nu mai este de mult un secret faptul că oamenii își doresc stabilitate pentru căminul lor, redată prin obiecte de calitate, care să aibă o durată mare de viață. Însă, acest lucru nu implică doar casa propriu-zisă, nu-i așa? Întrucât pe lângă casă, mai există anumite anexe, acestea trebuie să beneficieze de aceleași condiții pentru a fi ferite de orice fel de problemă. 

Să luăm, spre exemplu, garajul, o construcție importantă în majoritatea gospodăriilor românești. Așa cum oamenii preferă calitate pentru mașina pe care o achiziționează, la fel se întâmplă și când vine vorba de locul unde o depozitează departe de fenomenele naturii sau furturi nedorite. Dacă și tu ești o persoană ce preferă siguranța, cel mai probabil că te-ai gândit la aceste aspecte și ai ales să construiești un garaj trainic pentru mașina ta. Însă, aceasta nu poate fi complet fără o ușă adecvată de garaj, pe care o poți achiziționa acum de la noi.

De la Alexiana poți achiziționa uși de garaj calitative pentru durabilitate și izolare termică

Lăsând la o parte aspectul pe care îl căutăm atunci când alegem o ușă de garaj, ne dorim să facem o achiziție cel puțin pentru câțiva ani de zile, pentru a scăpa de grija schimbării acesteia la un anumit interval de timp. Desigur, aceasta este o cerință preliminară pentru o ușă potrivită, iar aceasta se află în strânsă legătură cu materialul din care este confecționată. Ușile noastre se diferă de altele de acest fel prin materialul folosit, oțelul, mai exact panouri elvețiene, umplute cu un strat generos de spumă poliuretanică. 

În acest fel, nu doar că ușile noastre sunt trainice, ci au rolul important de a izola atât termic, cât și fonic, interiorul garajului. Acest lucru contribuie la menținerea unei temperaturi constante în garaj. Specificăm acest lucru întrucât există persoane care nu depozitează în garaj doar mașina, ci și o serie de alte obiecte pe care nu le folosesc la moment sau de care nu mai au nevoie. 

De asemenea, sunt ușor de manevrat, putând fi acționate atât manual, cât și cu ajutorul unei telecomenzi special concepută, sau în unele cazuri, chiar cu smartphone-ul personal, prin intermediul aplicației dedicate.   

Ușile de garaj de la Alexiana sunt însoțite de reparație gratuită valabilă un an de la achiziție

Nu putem să ne prezentăm produsele doar din perspectiva caracteristicilor acestora, ci este necesar să expunem și serviciile suplimentare care le însoțesc. Iar despre acestea putem povesti mult timp, însă ne vom rezuma la câteva din cele semnificative. Astfel, îți oferim în primii doi ani de la achiziție dreptul la două intervenții fără a trebui să plătești vreun cost, dar nu este de neglijat și faptul că beneficiezi de o revizie gratuită ce axată pe toate elementele ușii, după ce au trecut doi ani de la montaj.

Trebuie menționat și faptul că, pe lângă serviciile profesionale pe care le punem la dispoziție, este nevoie și de îngrijire din partea clientului, însă acesta nu este un proces deloc complicat. Este suficient doar să ai grijă ca ușa să fie curată, iar dacă sesizezi anumite modificări, poți solicita sprijin din partea echipei noastre de service.

Dacă ai nevoie și tu de reparatii usi garaj, nu ezita să ne contactezi pentru detalii suplimentare.

Alte articole populare

×