Rulourile exterioare, preferate și de proprietarii de apartamente din bloc

Rulourile înlocuiesc cu brio vechile obloane care se utilizau pentru protejarea ferestrelor. Rulourile din aluminiu sunt o soluție simplă ce economisește mult spațiu, sunt practice. Acestea sunt perfecte atât pentru case, cât și pentru apartamente. Prin utilizarea rulourilor de la Alexiana Group poți crea mai multă intimitate în locuința ta.

Rulourile exterioare sunt perfecte pentru bloc?

Rulourile exterioare sunt în topul preferințelor în ceea ce privește dotările casei sau a îmbunătățirilor ce pot fi aduse pentru exteriorul acesteia. Alege să montezi rulouri exterioare pentru toate ferestrele apartamentului tău. Blocurile sunt extrem de apropiate unele de altele și, ne place sau nu, sunt unele momente din zi în care ce se întâmplă în locuință poate fi observat și de către vecinul de alături sau de către o persoană de pe stradă.

Intimitatea noastră este importantă și ne dorim ca se întâmplă în căminul nostru să rămână pentru noi, nu și pentru ceilalți din jur.

Dacă locuiești la bloc ar trebui să ai la fiecare dintre ferestrele apartamentului tău rulouri exterioare. Astfel îți asiguri intimitatea spațiului, cât și umbra necesară – menții temperatura plăcută din locuință pe perioada verii. De asemenea:

  • Protejează tâmplăria
  • Izolează fonic și termic locuința
  • Sunt o măsură de siguranță în plus pentru apartamentul tău, cu rol antiefracție.

Modele diferite de rulouri exterioare

Echipa de la Alexiana Group îți pune la dispoziție o gamă de modele inedite și de culori, care sunt pe placul tuturor. Cu siguranță vei găsi la noi rulourile perfecte pentru apartamentul tău. Carcasele acestora pot fi pătrate sau rotunde, după preferințele tale. Alege să adaugi o pată de culoare prin utilizarea acestor rulouri pentru fereastra ta.

Alege cu încredere modelul perfect pentru fereastra ta și bucură-te de experiența incredibilă pe care o poți avea.

Cum se întrețin rulourile exterioare de la Alexiana Group?

Rulourile de la Alexiana Group se întrețin extrem de ușor, le poți șterge simplu cu o lavetă de praf sau dacă acestea s-au murdărit din pricina vremii, poți să utilizezi o lavetă umedă și o soluție care să nu afecteze extrem de tare materialul acestora.

Rulouri cu motor sau acționare manuală?

Rulourile pe care le vei achiziționa de la Alexiana Group pot fi acționate automat prin intermediul unui motor sau manual. Preferatele clienților sunt cele automate, care se deschid ușor, apăsând doar un buton. Știai că sunt disponibile aici și rulouri acționate automat, alimentate de panourile solare?

Alege să investești într-un produs de calitate care îți va proteja atât ferestrele, cât și intimitatea. Rulourile exterioare de la Alexiana Group sunt soluția optimă pentru orice locuință, fie că stai la apartament, fie că locuiești la casă, într-un cartier în care casele sunt extrem de apropiate și te confrunți cu aceeași problemă ca la apartament. Alege să-ți protejezi ferestrele prin utilizarea rulourilor. Pe timpul verii deschide rulourile și creează umbră în locuința ta, aerul va fi mult mai răcoros și te vei putea bucura din plin de liniște.

Vrei să îți achiziționezi rulouri exterioare pentru apartamentul sau casa ta? Dacă da, descoperă oferta noastră!

Alte articole populare

×