Garanția extinsă 11 ani – ce presupune, cum să profiți de ea?

Ai tot auzit că ușile de garaj secționale sunt trainice și garanția acestor produse poate fi extinsă până la 11 ani. Dacă încă ai întrebări, curiozități sau nelămuriri cu privire la acestea, află mai multe din rândurile ce urmează. Garanțiile extinse sunt un beneficiu unic pe care îl punem la dispoziție clienților noștri.


Garanția extinsă, valabilă pentru ușile de garaj secționale și rulouri exterioare

Garanția de acest tip este valabilă pentru două categorii de produse marca Alexiana Group:

  • Ușilor secționale, atât cele industriale, cât și cele rezidențiale.
  • Rulourilor exterioare din aluminiu.

Includem aici și usile sectionale personalizate, cele cu sau fără ușă pietonală integrată, toată gama practic. De asemenea, rulourile exterioare beneficiază de garanțiile aferente, indiferent de dimensiunea și culoarea lor.

Pentru a îndeplini condițiile specifice pentru acordarea garanției precizăm că este important ca montajul – în cazul clienților rezidențiali – să fie realizat exclusiv de către echipa tehnică Alexiana. De asemenea, orice intervenție, mentenanță, revizia sau eventuale reparații vor fi efectuate de echipa noastră tehnică.

Mai concret de atât, este de precizat că cei 11 ani în total ai garanției înseamnă o colaborare pe termen lung. La achiziție primiți garanția aferentă, valabilă 2 ani. După doi ani revizia efectuată poate prelungi garanția. De asemenea, un an extra de garanție îl poate obține orice client al nostru, dacă se înregistrează în pagina noastră. La secțiunea special dedicată garanțiilor veți afla detalii în acest sens.

Ce presupune garanția oferită

Garanția oferită include de asemenea o reparație gratuită în primul an. Condiția este însă ca serviciul prestat să fie de maxim 10% din valoarea produsului. Se întâmplă să loviți un panou, să stricați motorul, să crăpați sau să pierdeți telecomanda? Nicio problemă, totul se rezolvă simplu și rapid.

De asemenea, o revizie de întreținere a ușii de garaj secționale sau a rulourilor va fi gratuită în primii doi ani.

Garanția extinsă este reală?

Acum că am lămurit tot ce ține de garanțiile oferite în cazul celor două produse, să lămurim și alte aspecte. Știm, sunt poate prestatori de servicii care apar și dispar. Clientul nu mai are cui să adreseze o nemulțumire, să ceară un serviciu de mentenanță sau reparație. Colaborarea presupune doar o interacțiune o singură dată, la vânzarea efectivă a unui produs. Ceea ce nu se poate spune că se întâmplă în cazul nostru.

Alexiana Group are o experiență vastă și îndelungată, continuă în acest domeniu. Mai mult decât atât, avem echipe tehnice pe teren, în toată țara, pentru a răspunde prompt intervențiilor pentru clienții noștri din toată țara. Garanția extinsă este un alt mod de a spune că vă oferim calitate premium și că veți câștiga un partener strategic pe termen lung.  Să excludem și riscul de a pierde garanția, montajul și punerea în funcțiune pot fi solicitate de la echipele noastre tehnice. De asemenea, acordăm o atenție deosebită acestor termene, așadar recomandăm să verificați mereu și în pagina noastră care sunt condițiile de acordare sau pierdere a garanției produsului achiziționat.

Alte articole populare

×