Cât costă intimitatea casei tale sau cât te costă să alegi montarea rulourilor exterioare

De cele mai multe ori, punem un preț greșit al lucrurilor. Până la urmă alegem să avem mai mult confort, să avem parte de sisteme moderne acasă, să aducem plus valoare imobilului. Această situație este similară în ceea ce privește dotarea casei cu rulouri exterioare.

Ne oprim aici, la capitolul pret montaj rulouri exterioare. Printre primele întrebări pe care și le pune o persoană sunt cele legate de preț. Să vedem ce implică costul unui rulou exterior. 

Calitatea materialelor

Rulourile exterioare de la Alexiana sunt realizate din lamele de aluminiu. Mai au ceva aparte și anume sunt umplute cu spumă de mare densitate, poliuretanică. Deloc de neglijat acest aspect, pentru că datorită acestora este obținut și efectul de izolare fonică și termică. 

Așadar, parte din prețul rulourilor exterioare este cel al calității materialelor. Plătești pentru calitate. 

Ofertele personalizate 

Mai apoi vorbim despre ofertele personalizate. Ceea ce tu cauți este o soluție de securitate, o metodă care să sporească confortul casei, eventual să diminueze sau să elimine punțile termice – adesea vorbim despre acestea în mod special în zona ferestrelor. Sunt destul de multe variante de rulouri, însă tu nu vei dori să fii condiționat de dimensiuni. Să faci vreun compromis. Ruloul exterior este mai mult decât acea casetă de lamele din aluminiu. Trebuie să fie 100% proiectat pentru ferestrele tale.

La Alexiana orice comandă este una care va presupune o ofertă personalizată. Cum spuneam și în alte dați, măsurăm, soluțiile tehnice și transportul sunt toate gratuite. 

Beneficii pe termen lung 

Costul rulourilor exterioare implică și anumite avantaje. Plătești pentru izolarea termică și fonică, pentru mai multă liniște în casa ta. Plătești pentru a avea confortul și posibilitatea de a regla câtă lumină să pătrundă în locuința ta. Mai multă umbră, mai multă intimitate, sunt câteva din beneficiile pe care le amintim. 

În esență, această alegere are, deci, un efect multiplu și se referă la posibilitatea de a face ca acasă să ai un colț de rai. Să fii tu în tihna ta oricând, deloc deranjat de prea mult soare, de freamătul urban, de trafic etc. 

În plus, revizie gratuită și alte avantaje de client 

Mai mult decât atât, costul rulourilor exterioare va fi la un moment dat uitat, dar funcționalitatea acestuia rămâne o constantă în timp. Te bucuri de prima revizie gratuită, după doi ani de la montaj. Beneficiile de a colabora cu Alexiana sunt mai multe de atât și le facem cunoscute clienților noștri:

  • Două intervenții gratuite în primii doi ani. 
  • O reparație gratuită în primul an, în limita a 10% din valoarea produsului. 
  • Un an de garanție suplimentar, pentru cei care se înregistrează online. 

Continuăm campania noastră cu rulou cadou oferit la orice comandă de minim o ușă de garaj secțională. Asta înseamnă un motiv în plus să dotezi toată casa cu rulouri exterioare montate ferestrelor. 

Dacă te interesează costul, prețul pentru rulou în funcție de dimensiuni și culori accesează pagina noastră de calculator și cere oferta personalizată. 

Alte articole populare

×