Există dimensiuni standard ale ușilor de garaj? Aici am detaliat mai multe!

Atunci când vă doriți ca garajul vostru să fie închis ermetic și să nu pătrundă nimic în interior, o ușă secțională pentru garaj este răspunsul. După cum am mai detaliat aici pe blog, aceasta este un bun “scut” împotriva pierderilor de căldură și împotriva zgomotelor venite din exterior. 

Când vine vorba de dimensiuni usi garaj, există câteva aspecte importante de avut în vedere. Aceste dimensiuni variază în funcție de tipul și de stilul ușii, precum și de dimensiunile structurii garajului. Pentru cei care doresc să știe mai multe detalii despre aceste sisteme, acest articol este unul menit să îi informeze.

În funcție de stilul dorit alegeți ușa de garaj care vi se potrivește

Atât ușile de garaj secționale, cât și cele de tip rulou sunt tipuri de uși de garaj tot mai populare. Sunt multe persoane care optează pentru simțul practic al acestora și pentru  designul lor. 

Nu există dimensiuni standard pentru ușile de garaj. Acesta este un lucru esențial pe care fiecare dintre cei care solicită astfel de uși trebuie să îl ia în considerare. În funcție de suprafața disponibilă se poate alege ușa de garaj potrivită pentru fiecare caz. Alexiana Group are grijă ca fiecare proiect să fie dus la bun sfârșit și ca fiecare client să fie mulțumit de alegerea făcută.

Aspectul final este și el important, ceea ce înseamnă că se poate opta pentru un finisaj care imită lemnul sau unul care denotă modernitate și bun gust. Optați pentru o culoare ce vă poate schimba cu totul atmosfera exterioară, o culoare care atrage priviri, menită să vă aducă satisfacția dorită.

Noi avem grijă ca ușile de garaj comandate să fie personalizate

Prin personalizare ne referim la dimensiunile exacte. Când comandați uși de garaj secționale, trebuie să știți că de măsurătorile de rigoare ne ocupăm noi. Echipa noastră experimentată știe cum să le efectueze în așa fel încât ușa de garaj comandată să se potrivească excelent. Ne dorim ca fiecare client care comandă uși de garaj de la Alexiana Group să aibă parte de multumire maximă și calitate așa cum se aștepta. 

Am înregistrat de-a lungul timpului multe cereri ale unor oameni care și-au dorit cu tot dinadinsul să aibă parte de uși secționale care se închid corespunzător și care contribuie și la aspectul estetic al ușilor. De fiecare dată am răspuns prompt și am dorit ca fiecare solicitare să se transforme într-un proiect reușit.

Noi venim cu detalii, voi alegeți

Din pagina noastră oficială alexiana.ro puteți citi mai multe informații și chiar puteți apela la calculatorul pus la dispoziție pentru a estima prețul final al produselor. Este pur și simplu o recomandare pe care o facem noi, echipa Alexiana Group, pentru a putea estima costurile. Nu sunt taxe ascunse, așadar prețurile sunt transparente și rezonabile, dar mai ales justificate. 

În materie de uși și de accesorii moderne, Alexiana Group dorește să răspundă tuturor solicitărilor clienților. Pentru mai multe detalii se poate accesa site-ul sau se poate lua direct legătura cu un consultant. Se oferă o garanție extinsă, asta ca o dovadă în plus că astfel de sisteme nu se defectează ușor. 

Alte articole populare

×