Rulourile exterioare se pot monta și în sezonul rece? Aici explicăm pe larg

Pentru cei care au amânat instalarea rulourilor exterioare și și-au dat seama că timpul a trecut și ar fi prea târziu să mai înceapă acum un astfel de proiect, îi contrazicem ferm. Aceste lucrări pot continua și în sezonul rece. Nu este motiv de panică, din contră, veți beneficia de avantajele rulourilor oricand.

La întrebarea “se pot monta rulouri exterioare in sezonul rece?” există un răspuns simplu și noi îl vom explica în rândurile ce urmează. Răspunsul scurt și concis ar fi unul pozitiv. Da, se pot monta rulourile exterioare chiar și în sezonul rece. Dar noi ne-am rezervat timp și am decis să venim și cu lămuriri suplimentare pe care sigur că nu le veți trece cu vederea.

Cu beneficii au rulourile exterioare?

În primul rând, acestea vă ajută să faceți economii la facturi, mai ales în sezonul rece. Sistemele oferă o izolare termică eficientă datorită lamelelor umplute cu spumă poliuretanică, fapt ce duce la menținerea căldurii în locuință pe timp de iarnă. Nu se vorbește despre pierderi de căldură sau despre anumite chestiuni ce pot duce la crearea disconfortului termic. În al doilea rând, făcând o comparație cu sezonul cald, misiunea lor e să mențină spațiul răcoros și confortabil.

O scurtă concluzie după aceste rânduri este că, indiferent de sezon, aceste rulouri reușesc să-și ducă la bun sfârșit rolul pentru care au fost create.

În ce condiții se pot monta iarna?

Este bine de știut că în sezonul rece, temperaturile mai scăzute pot îngreuna acest tip de lucrări. Dacă într-adevăr doriți să instalați rulourile exterioare, ar fi bine să alegeți zilele mai blânde, mai călduroase, de preferat zilele în care nu ninge sau temperaturile nu sunt așa scăzute.

De reținut că suprafața pe care veți monta rulourile trebuie să fie una curată, uscată. În timpul iernii este posibil să vă confruntați cu anumite particule de gheață sau de zăpadă acumulate pe suprafața ferestrei, ceea ce poate îngreuna instalarea. Este bine să vă asigurați că suprafața este pregătită corespunzător înainte să începeți propriu-zis montarea.

Pentru o montare precisă, echipa Alexiana Group vă stă la dispoziție și vă ajută să aveți parte de sisteme bine puse la punct indiferent de sezon, vară sau iarnă. Totodată puteți conta pe ajutorul nostru pentru sfaturi și consiliere personalizată. Fiecare proiect este unic, de aceea noi suntem mândri de faptul că reușim să mulțumim și să executăm cu brio fiecare solicitare.

Contați pe noi, pe Alexiana Group!

Ca de fiecare dată vă spunem că în pagina noastră alexiana.ro veți găsi detalii suplimentare despre produsele noastre de care trebuie să țineți cont, asta dacă vă interesează să investiți în sisteme moderne. Daca veți apela la Alexiana Group vă asigurăm că aveți gratuite soluțiile tehnice, măsurătorile și transportul, pentru a avea siguranța că rulourile sunt montate corespunzător și că dumneavoastră aveți parte de toate avantajele acestora. În plus, în această perioadă dacă veți comanda o ușă de garaj, primiți cadou un rulou exterior. Așadar, ce spuneți, mai are rost să amânați acest proiect?

Alte articole populare

×