Ce probleme ale rulourilor exterioare sunt acoperite de garanții?

Rulourile exterioare comercializate de noi sunt produse de calitate, dovedita de garanțiile existente. Nu este nimeni dispus să investească într-un timp scurt, din nou, pentru reparații și înlocuirea unui rulou. Tocmai pentru că înțelegem așteptările voastre, avem și garanții extinse.

Totuși, ce probleme rulouri exterioare pot să apară și care din acestea pot fi acoperite de garanțiile existente?

Probleme comune la rulourile exterioare

Din șirul problemelor comune la rulourile exterioare se numara defecte ale sistemului de rulare, posibil viteza de rulare să nu fie cea așteptată sau timpul de reacție la comanda dată sa fie unul decalat. Explicația în astfel de cazuri vine de la o problemă cu mecanismul de acționare sau cu telecomanda. Rulourile exterioare pot avea sistem de acționare manual sau automat, caz în care deschiderea, respectiv închiderea vor fi realizate prin folosirea telecomenzii. La cele cu acționare electrică o cădere de tensiune sau alte probleme similare pot bloca utilizarea, deschiderea sau închiderea.

Probleme de izolare – se simt curenți de aer reci în jurul carcasei rulourilor. Când este sesizat  faptul că rulourile exterioare permit trecerii necontrolate a aerului din exterior la interior și invers, este semn clar că montajul nu a fost unul corespunzător.

Probleme estetice – legate de decolorare, uzură. Pentru că sunt expuse intemperiilor, este de așteptat ca în timp și astfel de probleme să apară. Expunerea constantă la soare, vânt, ploaie, îngheț/dezgheț poate duce la probleme estetice ale rulourilor.

De aceea alegi ce e mai bun din tot ce e mai bun

Previne și nu trata este sfatul pe care îl primim. Ei bine, previne apariția unor probleme alegând din start calitatea. Rulourile exterioare de la Alexiana Group dispun de garanție extinsă și iată cum te ținem la distanță de probleme diverse:

  • O reparație gratuită, în primul an de la montarea lor

Această intervenție trebuie să se încadreze în maxim 10% din valoarea produsului. Nu vom investiga însă dacă e vorba de o defecțiune apărută din vina cumpărătorului sau nu. Vom schimba telecomanda, dacă aceasta este crăpată sau nefuncțională. Înlocuim una sau mai multe lamele ori alte elemente metalice, dacă acestea afectează buna funcționare a sistemului.

  • Garanție totală de 11 ani!

Este unul din cele mai extinse termene vreodată întâlnite. Cumpărătorul poate prelungi această garanție cu reviziile constante, realizate din doi în doi ani. Dacă acceptă să se înregistreze online, are un an de garanție în plus, în total 11 ani!

  • Garanția returului

Să presupunem că nu ești 100% convins și că în varianta finală, a rulourile exterioare montate, nu este chiar ceea ce sperai. Te poți răzgândi. Ai termen de retur până la 45 de zile.

  • Prima revizie gratuită

La doi ani de la montare prima revizie este gratuită. Vor fi astfel verificate minuțios toate elementele parte din rulouri, este verificat motorul, sistemul său de deschidere, telecomanda etc. fără costuri suplimentare.

Așadar, prețuim timpul care trece, va fi încă o dată dovada calității a ceea ce oferim. Rulourile exterioare pot avea disfuncționalități în timp. Din fericire, pentru cei care comandă de la Alexiana Group, aceste situații pot cauza minim de disconfort, reparațiile sunt rapide și unele chiar gratuite, acoperite de garanțiile existente. Întreținerea regulată este cheia, iar asistența profesională face diferența!

Alte articole populare

×