Vezi aici câte tipuri de modelele de uși de garaj există – detalii pe larg 

Am tot deschis subiectul aici pe blog despre ușile de garaj la care ar trebuie să apeleze fiecare român care stă la casă și își dorește cu tot dinadinsul să aibă parte de confort și siguranță. Confortul de a nu mai deszăpezi mașina în fiecare dimineață și siguranța că aceasta se află într-un loc curat, că este protejată de condițiile de afară. Nu am discutat însă despre variantele pe care le aveți la dispoziție dacă optați pentru o ușă de garaj. În acest articol însă, detaliem. 

Există trei modele de usi de garaj pe care Alexiana Group le pune la dispoziția publicului: uși de garaj secționale, personalizate sau tip rulou. 

Ușile de garaj secționale izolează termic și fonic

Dacă vă știți un fan al proiectelor de tip do it yourself atunci puteți lua în calcul dotarea garajului cu o ușă secțională. Pentru cei din exterior zgomotul poate fi deranjant, mai ales dacă se folosesc des aparaturi. Ușa secțională nu va permite zgomotului să ajungă în exterior. Pe lângă acest lucru, trebuie de menționat că aceste uși izolează termic, ceea ce presupune păstrarea căldurii în interior, reducând astfel pierderile semnificative.

Panourile elvețiene și spuma poliuretanică reușesc să facă din aceste sisteme unele sigure și de durată. Poate sunteți de mult timp în căutarea unui sistem sau a unor uși pe care să vă bazați atunci când plecați de acasă și doriți să vă știți lucrurile din garaj la adăpost. Acum aveți ocazia de a investi în aceste uși.

Ușile de garaj secționale sunt acele sisteme pe care puteți conta atunci când vreți să aveți parte de stil practic și de estetică în același timp. Le puteți alege într-o culoare preferată, în funcție de finisajul casei.

Ușile de garaj tip rulou, o investiție care merită! 

La fel ca rulourile noastre exterioare, tipul acesta de ușă este confecționată din lamele umplute cu spumă poliuretanică. Toate obiectele sunt păstrate în siguranță și mașina este ferită de intemperii. Acestea sunt recomandate pentru cei care au un garaj mic, pentru că ajută la economisirea spațiului.

O astfel de ușă se recomandă a fi montată în cazul în care ușa de garaj secțională nu poate fi montată din cauza obstacolelor care pot fi întâlnite. 

Ajunși la final cu acest articol îți spunem să consulți site-ul oficial alexiana.ro și să vezi acolo mai multe detalii despre produsele noastre, dar și despre ofertele de preț pe care ți le punem la dispoziție. 

Ușile de garaj personalizate sunt la modă 

Mai mult decât o ușă de garaj, acestea sunt adevărate inovații în materie de aspect. Avem la dispoziție o tehnologie care ne permite să transformăm orice ușă de garaj într-o operă de artă. Una modernă, bineînțeles. Veți putea alege între un design mai abstract sau poate unul jucăuș, unde culorile creează modele fel și fel. Aceleași caracteristici deja cunoscute, dar într-o cu totul altă formă.

La Alexiana Group ne dorim ca fiecare client să aibă satisfacția că a investit într-un sistem de calitate, într-un sistem care nu se deteriorează în timp și nu-și pierde eficacitatea.

Alte articole populare

×