Iată de ce nu este recomandat să comanzi uși de garaj online

Suntem în lumea în care online-ul substituie foarte multe taskuri realizate în stil tradițional. Nu mai cumpărăm la fel ca înainte, preferăm să nu mai pierdem timp la cumpărături printre rafturile magazinelor. Sunăm mai rar, mai degrabă scriem mesaje și luăm legătura cu oricine prin mijloacele de comunicare online. Cu toate acestea, în unele cazuri nu este tocmai o recomandare să te bazezi pe online.

Să vorbim despre usi garaj online, comenzi pe care le poți face ușor, surse sunt, însă acțiuni ale căror rezultate s-ar putea să nu fie tocmai cele la care speri.

Comanzi online ușa de garaj?

Asta dacă te mulțumești cu ceva standard. Ușile de garaj sunt disponibile la diverși prestatori de servicii, pot fi, într-adevăr, comandate foarte ușor. Le vezi în catalogul online, alegi culoarea, simulezi și care ar fi costul final și gata. Vor fi  livrate la tine acasă. Ce îți poți dori mai mult? Cu toate acestea, omitem ceea ce este crucial pentru acest proiect și anume dimensiunile disponibile. În varianta comenzilor online poți alege standard. Însă tu ai nevoie de ceva diferit.

Pe lângă faptul că ai, poate, un garaj atipic, ca dimensiuni, este vorba și despre faptul că o ușă standard îți impune un compromis din punct de vedere al montajului. Nu este cazul să compromiți calitatea lucrării, de vreme ce la Alexiana ușile de garaj sunt proiectate conform dimensiunilor specifice. În plus, echipele noastre tehnice se deplasează la fața locului și măsoară. Un serviciu gratuit, de folos clienților noștri, care nu se vor mai preocupa de măsurare.

Oferte personalizate

Un alt motiv pentru care nu este recomandat să comanzi ușile de garaj online se referă la faptul că s-ar putea să nu ai acces la oferte personalizate. Mai mult decât atât, nimic nu se compară cu a vedea produsul și a fi consiliat ca la carte.

Ce facem noi diferit? Alexiana are oferte complete, cu servicii conexe. Pentru cei din Rădăuți sau din proximitate poate fi de interes să ne viziteze showroom-ul. Vor putea astfel vedea produsele noastre și vor fi consiliați unu la unu.

Mai mult decât atât, ofertele noastre sunt personalizate. Spre exemplu, una din oferte se referă la un rulou exterior oferit cadou la orice comandă de minim o ușă de garaj.  Dacă plănuiești să dotezi garajul cu o ușă de calitate, ai ales varianta ușii de garaj secționale, iată că la Alexiana ai oportunitatea de a te bucura de mai mult. Faci o alegere care vine la pachet cu mai mult decât te așteptai. Bineînțeles, ruloul exterior din aluminiu va fi măsurat înainte de a fi furnizat. Chiar dacă este un produs oferit gratuit, cadou, avem aceeași abordare ca și până acum.

Așadar, să comanzi online ușa de garaj pare să fie o soluție, mai ales că ai acces la ofertele mai multor furnizori. Însă în cele din urmă în acest tip de colaborare contează de asemenea consilierea și abordarea personalizată. Iată de ce Alexiana este o alegere bună pentru voi!

Alte articole populare

×