Aș alege dar nu știu ce – tipuri de uși de garaj din oferta noastră

Poate v-ați pus problema de multe ori în ceea ce privește confortul și siguranța mașinii atunci când aceasta staționează. Garajul este acel loc unde știm sigur că mașina are parte de condiții cât se poate de bune și este ferită de acel climat care îi poate dăuna. Dacă vă gândiți să duceți nivelul de siguranță la un alt nivel, atunci este recomandat să vă orientați către acele uși de garaj care reușesc să-și facă treaba așa cum trebuie.

Ne-am propus ca în rândurile ce urmează să detaliem mai multe despre acele tipuri de usi de garaj. Câte sunt, care sunt caracteristicile acestora și unde le găsiți pe acestea aflați în cele ce urmează. Adică un succint ghid al cumpărătorului indecis.

usi de garaj sectionale alexiana
  • Ușile de garaj secționale

Acestea sunt realizate cu scopul de a fi folosite de către cei care apreciază bunul gust, calitatea, estetica și mai presus de toate, siguranța. Ușile sunt montate direct în spatele acelui gol. După deschidere, acestea sunt poziționate sub tavan, paralel cu podeaua. Aceste criterii fac posibilă parcarea mașinii în fața garajului și utilizarea întregului spațiu din garaj.

Ușile de garaj secționale vin la pachet cu numeroase avantaje printre care izolare termică și acustică, etanșare prin garnituri la conturul ușii, întrerupător supra-sarcină, siguranță împotriva accidentărilor și lista poate continua cu multe altele.

Ușa pietonală poate fi integrată în cadrul acestei tip de ușă. Știți dumneavoastră, acel tip de ușă care poate fi utilizată pentru a intra și a ieși mai rapid din garaj. Poate doriți să luați doar un singur obiect sau poate vă aflați pe grabă. Ei bine, o ușă de acel fel poate fi integrată cu succes.

usi de garaj tip rulou alexiana
  • Ușile garaj tip rulou

Ușile de garaj tip rulou sunt o opțiune populară pentru proprietarii care vor să aibă parte de o estetică aparte. Aceste uși sunt alcătuite din lamelele individuale care se ridică vertical în timp ce ușa se deschide și se rulează deasupra deschiderii garajului. Noi, la Alexiana Group vă punem la dispoziție o gamă de culori ce permite însuflețirea peisajului casei dumneavoastră. Vă promitem că trecătorii se vor opri și vor admira estetica acestei uși în comparație cu restul casei.

usi de garaj personalizate alexiana
  • Ușile de garaj personalizate

La Alexiana Group personalizarea acestor uși este posibilă. Fie că alegeți un model deja prestabilit sau aveți o anumită cerință, noi ne putem ocupa de îndată. Tehnologia folosită, Dura Print este una nouă, realizată special în acest scop. După ce modelul a fost imprimat, se aplică un strat fin de lac, acest lucru sporind protecția de lungă durată împotriva decolorării și degradării ușii de garaj.

Vă invităm să consultați site-ul nostru oficial alexiana.ro pentru a afla mai multe detalii legate de aceste uși și de ce nu, pentru a solicita o ofertă personalizată. Primiți 10 ani garanție la aceste sisteme cu posibilitatea prelungirii timp de un an dacă optați pentru înscrierea pe site. În total 11 ani pentru aceste sisteme pe care le veți putea folosi mult timp de acum încolo.

Alte articole populare

×