Află despre preț la rulouri exterioare din aluminiu

Atunci cand stai la parter, siguranța este, pe bună dreptate, un aspect ce trebuie sa te preocupe. Fie că stai la bloc sau ai o casă în stil clasic, nu de puține ori ți-ai pus problema securității în caz de orice și așa ai ajuns la un răspuns ce probabil nu te-a satisfăcut: grilajele. Aceste grilaje pot fi nu doar inestetice, ci te pot face sa te simți claustrofob, ca intr-un penitenciar. Ei bine, există o soluție mai plăcută pentru această problemă: rulourile exterioare!

Dacă ți-ai dori un răspuns ce îmbină utilul cu plăcutul într-un mod mai estetic, atunci contactează-ne și vei primi un pret rulouri exterioare aluminiu. Noi îți oferim servicii de calitate și seriozitate și îți punem la dispoziție o echipă de profesioniști ce se va asigura de montarea rulourilor sau a celorlaltor produse, pentru ca tu sa te bucuri de siguranță în casa ta. Indiferent de zona țării în care te afli, noi vom veni la tine. Cere acum o ofertă!

De ce rulouri exterioare?

Rulourile exterioare sunt, în primul rând, utile, deoarece ele sunt excelente în izolarea termică și fonică. Atunci când montezi un rulou exterior la fereastra unei camere în care soarele bate toata ziua, vei avea posibilitatea să faci umbră complet, astfel reducând temperatura din interior. În perioada de caniculă, vara, vei avea un refugiuumbrit și răcoros, dar nu numai. Iarna, un rulou exterior poate capta căldura – știai că geamul este principalul mod prin care se poate pierde căldură? Sticla absoarbe foarte ușor caldura dar o și pierde la fel de repede, iar așa iarna ne cresc facturile. Pe timpul nopții, atunci când tragem rulourile, caldura va rămâne în interior mulțumită lamelelor ce sunt umplute cu spumă poliuretanică.

Izolarea fonica este și ea de folos, indiferent de zona în care locuiești. Fie ca ai vecini gălăgioși, te deranjează zgomotul stradal sau pur și simplu îți dorești să te relaxezi în liniște, vei avea garantat intimitatea pe care ți-o dorești atunci când îți vei instala rulouri externe la geam.

Fiecare model este personalizat pentru a înfrumuseța aspectul fațadei, iar toți clienții ce se decid ca un rulou exterior este adiția perfectă geamurilor lor se vor bucura de o garanție extinsă. Alte beneficii pe care acestea le au sunt metodele de închidere-deschidere (poate fi manual, cu șnur, sau electric, cu buton), carcasa inclusă acesteia ce ajută ca ruloul să fie retras într-un loc compact, fără să afecteze aspectul casei ca atunci când rulourile nu sunt în folosință.

Alexiana Group: calitate și seriozitate

Cu peste trei decenii de experiență, la noi veți putea găsi echipe cu oameni calificați ce oferă seriozitate și manopere impecabile ce respectă termenii limită, designuri inovative și oferte prietenoase cu buzunarul ce nu fac compromisuri în calitate. Noi punem accent pe client, bazându-ne pe oamenii noștri ce joacă roluri esentiale în fiecare serviciu pe care îl oferim. Alexiana Group este o firmă autohtonă ce este în continuă dezvoltare, căutând mereu îmbunătățiri pentru perfecționarea a tot ce exista în oferta noastră. Contacteăza-ne acum!

Alte articole populare

×