Ai nevoie de idei pentru ce ușă de garaj să alegi?

O vorbă din popor spune: “Afară e vopsit gardul, înăuntru leopardul”. Este evident că atunci când ajungi la categoria amenajare garaj ai toate puse la punct, mai puțin închiderea golului, respectiv alegerea ușii. Ai deja finisați pereții, ai ca punct de reper stilul și arhitectura.

În rândurile ce urmează îți propunem câteva idei usi garaj. Tu alegi, noi ne punem pe treabă pentru a finaliza rapid proiectul.

  • Pentru cei cu gusturi clasice și elegante totodată

Clasicul este mereu la modă, de fapt, este moda atemporală. Așadar, cu cât mai simplă este o ușă de garaj, cu atât mai bine, pentru că nu va fi vreodată detronată de cine știe ce trenduri. Pot fi alese ușile de garaj în culori neutre sau culori ce continuă planul cromatic al casei –  o singură nuanță sau combinații ale acestora. Pentru că suntem diferiți și avem preferințe diferite, așadar ușa de garaj perfectă nu este o singură variantă posibilă!

  • Pentru ce care preferă designul minimalist

Pentru un aspect mai minimalist, s-ar putea să îți surâdă ideea de ușă de garaj cu linii curate și simple, fără prea multe detalii ornamentale. Cele care imită lemnul sunt la rândul lor atractive, sunt netede, în note de stejar, nuc sau mahon. Sunt o reproducere fidelă a lemnului masiv, astfel încât efectul vizual este unul deosebit.

  • Stil modern

Unii ar spune că o ușă de garaj simplă este prea monotonă. Așadar preferă să îmbrățișeze un alt trend și anume al ușilor de  garaj imprimate. Soluțiile de acest tip  nu implică amatorii precum autocolantele, ci tehnologii avansate – utilizăm Dura Print și creăm uși de garaj fabuloase. Fiecare client își alege imaginea preferată, cu un logo, un personaj, un peisaj poate. Astfel de uși de garaj au cerere mai mică, sunt speciale și high class, gama noastră de vârf. Pentru detalii te invităm să descoperi mai multe aici: alexiana.ro/usi-de-garaj-personalizate.

  • Texturi diferite

Dacă fațadei îi este aplicată o tencuială decorativă striată ușa de garaj poate fi aleasă astfel încât să fie pe aceeași lungime de undă. Adică cu texturi și reliefuri, astfel încât panourile să aibă acel aspect sofisticat și contemporan. Acest lucru poate crea o notă de originalitate întregului garaj.

Despre personalizarea ușilor de garaj putem vorbi și în ceea ce privește anumite dotări opționale. Aici includem geamuri cu diferite modele, grile de aerisire, uși pietonale încorporate, uși pietonale încadrate în rame colorate etc. Ce știm sigur este că fiecare client este diferit și adaptăm proiectele în funcție de preferințele sale. De aceea, abordarea noastră este diferită. Preferăm să nu comercializam uși de garaj standard. Oferim soluții tehnice gratuite, așa cum sunt și măsurătorile. Ușa de garaj aleasă trebuie să fie perfect încadrată în gol, dimensional să se potrivească garajului și estetic deopotrivă.

Te invităm să descoperi galeria noastră cu proiecte duse la bun sfârșit și să alegi dintre acestea idei de uși de garaj. Nu uita, promoția noastră continuă – la comandă de minim o ușă de garaj secțională, primești și un rulou din aluminiu, gratuit!

Alte articole populare

×