Interesat dacă poți beneficia de reparatii usi de garaj? Află din acest articol

În era tehnologiei, când totul se desfășoară într-un ritm alert, uneori este greu să ținem pasul cu toate schimbările produse în societate. La fel stau lucrurile și în cazul îmbunătățirilor pe care le aveți în plan pentru locuință și anexele sale.

Știți deja faptul că acasă înseamnă confort, de aceea vă doriți să aveți parte de acesta în permanență, inclusiv în garaj, anexă în care petreceți uneori mult timp făcând diverse reparații sau proiecte. Posibil să vă fi confruntat până în prezent cu pierderi de căldură, fără să cunoașteți cauza ce a stat la baza acestora.

Ușa de garaj poate fi locul pe unde căldura ar putea să iasă, mai ales în sezonul rece, dacă nu este aleasă în mod corespunzător, etanș. Mai mult, închiderea acesteia ar trebui să fie compactă, de aceea dacă vă confruntați cu scurgeri de căldură, înseamnă că trebuie să achiziționați o ușă de garaj nouă, cât de curând.

Având atâtea opțiuni la dispoziție în ceea ce privește furnizorii, poate fi greu să luați o decizie, însă puteți alege produsele și serviciile noastre, Alexiana Group, pentru calitate și accesibilitate, toate într-un produs. Descoperiți câteva dintre motivele pentru merită să investiți în ușile de garaj pe care vi le punem la dispoziție.

Optați pentru o ușă durabilă

După cum știți deja, în prezent nimeni nu își dorește să facă o investiție inutil, fără să aibă avantaje de pe urma acesteia. Chiar și un obiect mărunt trebuie să aibă o întrebuințare pentru a merita suma de bani investită în el. La fel stau lucrurile și în cazul ușii de garaj.

Dacă ați decis să o înlocuiți pe cea veche sau este pentru prima dată când cumpărați un astfel de element, stocul nostru divers vă sta la dispoziție în permanență. Ușile din gama noastră sunt durabile în lupta contra timpului și nu își pierd nici măcar puțin din calitate peste ani, ci rămân neschimbate. Acest lucru se întâmplă, bineînțeles, dacă aveți o grijă corespunzătoare, conform recomandărilor primite.

Ușa de garaj secțională este recomandarea noastră, mai ales dacă vă doriți o izolare termică și fonică eficientă, care să vă ferească de temperaturi fluctuante sau zgomote deranjante. Grație materialelor de înaltă calitate, veți oferi etanșeitate garajului și veți obține condițiile pe care le doreați de multă vreme.

Iată cum vă poate ajuta Alexiana cu reparatii usi de garaj

La fel de important ca ușa de garaj în sine sunt și serviciile ce o însoțesc pe aceasta, printre care putem enumera serviciile de mentenanță, reparatii usi garaj sau service. Garanțiile  extinse pe care le punem la dispoziția clienților fac inexistente eventualele griji legate de buna funcționare a ușii de garaj.

Noi știm cât de important este întregul pachet pe care îl primiți, inclusiv ușa de garaj și serviciile aferente, de aceea punem pe primul loc calitatea și mulțumirea clientului. Alături de calitatea lucrării propriu-zise, este important să aveți o echipă de încredere pe care să vă puteți baza în caz de nevoie, iar în acest sens putem aminti câteva dintre beneficiile de client de care vă puteți bucura.

  • Aveți două intervenții gratuite în primii doi ani de la montaj. În acest context pot fi realizate reglarea cursei, a motorului, precum și repararea unei eventuale erori sau defect ce nu are nevoie de piesă de schimb.
  • Beneficiați de o reparație gratuită.
  • Termenul de retur poate fi extins până la 45 de zile.
  • Aveți parte de măsurători gratuite, soluții tehnice și transport gratuit în toată țara.

Așadar, alegeți să investiți inteligent într-o ușă de garaj din gama noastră de produse și beneficiați de avantajele de client pe care le aduce achiziția acesteia, inclusiv servicii de reparații a ușii de garaj.

Alte articole populare

×