Aici vei găsi uși de garaj secționale de diverse mărimi!

Atunci când ne construim garajul, ne gândim ce tip de ușă este practică pentru acesta. Dacă te întrebi și tu acest lucru, să știi că răspunsul este unul simplu: alege o ușă de garaj secțională. Optând pentru un asemenea tip de ușă de garaj, vei fi încântat de modul practic de utilizare al acesteia.

Ușa de garaj secțională pentru garaj mare

Atunci când îți construiești garajul, trebuie să ții cont mereu și de eventualele achiziții pe care le vei face în viitor. Având în vedere că trebuie să construiești garajul, vei investi o sumă ridicată în acesta, alege să îl faci mai înalt și mai lat. Echipa noastră îți poate pune la dispoziție ușa de garaj, ce va avea atât lățimea, cât și înălțimea mult dorite.

Ușa de garaj secțională pentru garaj mic

Construirea unui garaj mic depinde și de spațiul de care dispui, acesta trebuie să aibă atât lățimea potrivită, încât să îți poți parca mașina, cât să ai și în jurul acesteia spațiu de depozitare. Pentru acest tip de garaj mic tot o ușă de garaj secțională poate fi alegerea potrivită. Mai cu seamă că spațiul nu îți permite să aglomerezi cu prea multe elemente și nu îți permiți să lași loc liber pentru deschiderea ușii clasice, iată  o variantă mai practică.

Măsurătorile, transportul, cât și montarea sunt asigurate de către echipele noastre. Nu vei mai fi nevoit să cauți un alt prestator de servicii care să monteze ușa de garaj. Îți va fi mult mai ușor să colaborezi cu noi, pentru a avea o ușă de garaj montată corespunzător.

Aspectul ușii de garaj este important!

Pentru finalizarea comenzii de ușă secțională trebuie efectuate măsurătorile corecte, ulterior tu vei alege culoarea sau modelul potrivit. Locul în care va fi montată ușa de garaj poate avea o fațadă într-o culoare neutră. Îl poți face mai atrăgător optând pentru culorii vii. Fiecare ușă de garaj în culori intense precum albastru, verde sau roșu ce a fost montată de echipa noastră a schimbat total aspectul garajului.

Varietatea de culori îți oferă posibilitatea să personalizezi ușa de garaj. Mai mult decât atât, ai la dispoziție și gama noastră specială – cu imagini imprimate. Vezi aici usi garaj sectionale dimensiuni!

Dimensiunile pe care le poate avea ușa ta de garaj secțională

Dacă îți dorești o ușă de garaj secțională vei găsi o pagină dedicată cu un calculator, pentru a calcula care este prețul. În primă fază trebuie să măsori golul intrării din garaj, iar ulterior să descoperi oferta.

Nu există dimensiuni standard pentru ușile de garaj. Dacă-ți dorești să achiziționezi una, poți să faci o comandă prin intermediul site-ului, iar o echipă specializată va ajunge la domiciliul tău pentru a măsura suprafața.

Dacă ai un spațiu mult mai mare și ai nevoie de o ușă de garaj, ne poți contacta și vom rezolva și această cerere.

Pe site-ul nostru vei găsi galerie foto în care sunt prezente ușile de garaj secționale mult dorite. Vei alege modelul favorit, care va fi personalizat după masuratorile de care ai nevoie. Ușa de garaj pe care ai comandat-o va fi montată în maxim 7 până la 14 zile, în funcție de domiciliul tau, iar perioada de execuție îți va fi comunicată după ofertare.

Alte articole populare

×