Ce mecanism au ușile de garaj?

Evident, atunci când alegi ușa de garaj, ai în vedere toate aspectele care diferențiază produsul de altele. Te gândești din punct de vedere funcțional și estetic, la cum se va potrivi ușa la garajul tău. Cu siguranță, de interes pentru orice client este, de asemenea, mecanismul ușii de garaj.

Am abordat și cu alte ocazii aici pe blog subiecte ce țin de mecanism usa garaj sau despre avantajele de achiziție realizate de la noi. Iată alte câteva detalii despre care viitori clienți ar dori să știe.

Automatizarea, o necesitate

Poate că nici nu ar trebui să mai amintim despre cât de avantajos este să ai o ușă de garaj cu închidere/deschidere automată. Să ajungi în fața garajului și să nu fii nevoit să ieși din mașină, să tragi de ușă, să deschizi, intri înapoi în mașină, parchezi și mai apoi închizi iar. Sunt acțiuni inutile, cu care îți pierzi timpul și energia.

Mai cu seamă în ritmul actual al vieții, un sistem automatizat de deschidere și închidere a unui garaj presupune o necesitate. Ai acces facil în interior, la o simplă apăsare de buton. În funcție de metoda la care apelezi, spre prea poate nici să nu fii în fața garajului pentru a putea deschide sau închide ușa acestuia. Aflăm detalii imediat. Pe scurt, îți spunem că ai avantaje foarte multe:

  • Parchezi rapid și confortabil, pleci din garaj mai repede.
  • Ai mai multă securitate asigurată spațiului în cauză.
  • Ușor de folosit.

Ușile de garaj au toate mecanism automat de deschidere/închidere

Ne asigurăm că ceea ce furnizăm clienților noștri este de calitate incontestabilă. Sistemele de automatizare sunt cele fie de la BFT, Somfy, fie NICE. Adică tot ce e mai bun din tot ce e mai bun.

Ușile de garaj, de orice fel le vei alege, pot fi proiectate la noi, alegând absolut tot. Astfel, din momentul în care sunt montate ai proiectul gata finalizat. Nu mai este necesar să colaborezi și cu un alt prestator de servicii, separat, doar pentru dotarea ușilor de garaj.

Acestea includ, de asemenea, și un sistem numit degete sigure, din motive evident, fiind așadar un sistem de articulare al panourilor. Previn rănirea în timpul funcționării ușii de garaj.

Sistem automat de acționare, dar cum îl poți folosi? Ușile de garaj de la Alexiana, fie ele de tip rulou sau cele secționale, pot fi acționate și manual – pe principiul nu știi niciodată ce se poate întâmpla. În cazul în care ar fi o până de curent, acționarea manuală este alternativă de acces la garaj. În varianta electrică, te poți bucura de maxim confort, cu o simplă apăsare de buton. Primești la pachet telecomanda necesară, dar deschiderea/închiderea pot fi la fel de bine realizate prin intermediul unei aplicații dedicate. E foarte simplu, o instalezi pe smartphone și o folosești la fel de simplu.

Ușile de garaj funcționează silențios

Dacă mai este necesar să punctăm și că nu vor deranja, nu vor fi zgomotoase, ai tot pachetul de avantaje încât să iei în considerare să comanzi ușile de garaj și mecanismul ușilor de garaj de la Alexiana. Ai garanții extinse, care includ și funcționalitatea ușilor de garaj.

Alte articole populare

×