Vrei să faci trecerea de la ușa de garaj manuală la una automatizată? Iată mai multe amănunte!

Siguranța și confortul sunt priorități pentru fiecare dintre noi, în ceea ce privește stilul de viață în general. Vrei să profiți la maxim de timpul tău? Alege, așadar produse și servicii care să-ți simplifice traiul și lucrul. Când ne referim la proprietarii de locuințe și de garaje, trecerea de la ușa de garaj manuală la cea automată este pe primul plan.

Opțiunile de porți automatizate oferă o serie de avantaje indubitabile. Citește mai departe pentru a afla de ce să iei și tu în considerare o ușă de garaj automată.

Comoditate

Intri și ieși ușor din garaj cu mașina

Știi ce avantaje ai la instalarea de uși automatizate?

Montează o ușă de garaj modernă. Vei putea să o deschizi cu telecomanda sau din aplicația telefonului. Astfel nu vei mai fi obligat să scotocești după chei sau să ieși din mașină pe vreme rea. Produsele automate se vor deschide și se vor închide cu ajutorul unui simplu buton. La îndemână îți vor sta telecomanda inclusă în kit sau aplicația de pe smartphone-ul tău.

Accesibilitate sporită

Față de o usa garaj manuala, una automată este foarte practică și de real ajutor pentru cei cu mobilitate redusă. De asemenea, pentru atunci când ai de cărat bagaje, cumpărături multe sau pur și simplu ai brațele pline, este mai comod să apeși un buton în loc să mergi să deschizi manual, împingând sau ridicând ușa de la intrarea în garaj.

Personalizarea setărilor

Ușile automatizate pot fi programate să se deschidă la o înălțime anume, făcând accesul în garaj și casă și în afara acestora mult mai simplu, fără ca poarta să fie deschisă de tot. Chiar dacă și la noi ușile de garaj sunt prevăzute cu sistem manual de acționare, pentru o comoditate mai mare și ca să salvezi timp și efort, este recomandată varianta lor automatizată.

Siguranță

Închidere automată

Nu trebuie să te mai stresezi că ai uitat să închizi ușa de la garaj. Porțile noastre pot fi programate să se închidă automat la o perioadă de timp după ce au fost accesate. Așa nu va mai trebui să-ți faci griji că oricine poate intra în garaj sau casă ori că poarta va fi larg deschisă, o invitație pentru oricine să devină curios la ce ai înăuntru.

Accesorii pentru o securitate sporită

Ușile automatizate Alexiana sunt inteligente și pot fi echipate cu diferite accesorii și senzori pentru a te proteja și mai bine pe tine și familia ta de diferite incidente neplăcute. Așa se face că poți atașa o sirenă în caz de forțare, pe lângă sistemul de detecție obstacol încorporat în motor.

Programare de la distanță

Spre deosebire de o ușă de garaj manuală pe care va trebui să o controlezi și să o manevrezi fizic, doar cînd te afli în fața ei, o ușă de garaj automatizată îți va oferi posibilitatea de a-i seta statusul de la distanță. Poți programa chiar și intervalul orar în care să se deschidă sau cât timp să stea deschisă pentru a nu te stresa că oricine va pătrunde înăuntru. La noi poți descoperi multiple variante de automatizări pentru ușile de garaj. Dintre acestea, pe site poți afla despre caracteristicile automatizărilor BFT, NICE și SOMFY. Alege de la Alexiana produsele ideale pentru locuința ta și bucură-te de un sistem simplificat de acces în garaj și de siguranță!

Alte articole populare

×