Află ce model de ușă pentru garaj ți se potrivește

În alegerea ușii de garaj nu vorbim ca în lumea fashion despre trenduri și potriviri. Cu toate acestea, ceea ce alegi reflectă personalitatea ta și cât ești dispus să investești în confort și calitate. Interesat de modele de uși pentru garaj? Ai ajuns unde trebuie!

Soluții practice și estetice pentru garajul tău – ce tip și model de ușă de garaj alegi?

Știm că te interesează să ții cont de stilul arhitectural și de nevoile personale. Plus că ai un buget și ai dori să nu îl depășești. Descoperă modele de usi pentru garaj din oferta noastră  și alege. Pentru oricare din acestea ai parte de soluții tehnice, transport și măsurători gratuite.

Ușile de garaj tip rulou, din aluminiu

Despre astfel de uși de garaj am mai povestit și cu alte ocazii aici pe blogul Alexiana. Unii le aleg pentru ideea de uniformitate, în completarea rulourilor exterioare pe care le au montate la ferestrele casei. Alții pentru că sunt mai accesibile la preț. Motive sunt multe, dar să vedem și de ce le-ai prefera și tu.

Sunt perfecte pentru tine, dacă garajul tău nu este unul cu o suprafață mare. Sau, spre exemplu, ești interesat de o soluție accesibilă sau poate ai un buget mic disponibil.

Ușile de garaj secționale

Îți dorești ca ușa de garaj să izoleze și să securizeze garajul. Sau pentru ca ai prefera mai degrabă o ușă de garaj care impresionează prin detalii. Ori te gândești la soluții pentru a putea folosi spațiul disponibil la maxim, atât în interior, cât și în fața garajului.

În schimb, ușile de garaj secționale sunt cunoscute pentru avantajele lor printre care rezistența și faptul că izolează fonic și termic – sunt realizate din oțel, umplute cu spumă poliuretanică. Vei prefera poate aceste modele de uși de garaj. Te regăsești?

Ușile secționale personalizate

Gama de top a ușilor de garaj din oferta noastră este cea a usilor de garaj personalizate. Poți alege o imagine dorită de tine și să soliciți ca aceasta să fie imprimată pe ușa de garaj. Cool, nu-i așa? Este, evident, un serviciu premium și un rezultat pe măsură.

Astfel de uși sunt imprimate utilizând tehnologia Dura Print. Calitatea rezultatului vorbește de la sine: culorile sunt vii, intense, imaginea este rezistentă în timp, iar efectul este unul wow. Pentru că le fel de bine cum alegi un peisaj sau poate chiar o imagine cu o mașină de cursă, poți alege și o imagine cu care să creezi un efect optic. Poate chiar vei masca intrarea garajului. Nimeni nu își va putea da seama că aceea este, de fapt, o ușă de acces la garaj. Decât dacă analizează îndeaproape.

Ușile de garaj personalizate pot fi alegerea perfectă sunt pentru tine, dacă:

  • Ești dispus să investești în ușa de garaj mai mult decât dacă ai alege variantele standard.
  • Îți place să ieși în evidență. Sau îți dorești ceva atipic, interesant, cu care să impresionezi sau pur și simplu să îți faci pe plac că modelul de ușă de garaj ca al tău nu-l are nimeni.

De la Alexiana Group orice model de ușă de garaj ai alege fii sigur că este o alegere cum nu se putea mai bună. Pentru ca ai combinația optimă între stil și funcționalitate. Este siguranța de care ai nevoie, fie că ești mai degrabă adeptul designului modern sau al celui clasic. Dacă faci parte din rândul celor sofisticați, avem și pentru tine alegeri potrivite – ușile de garaj personalizate.

Indiferent de alegere, ține cont că noi furnizăm calitate și soluții, nu doar uși de garaj. Acestea sunt proiectate să reziste, de aceea există și garanțiile extinse pe care ți le punem la dispoziție (întreabă consilierii noștri despre cum poți ajunge la garanția extinsă de 11 ani).

În completare, poți alege atunci când configurezi ușa de garaj și automatizarea. Pentru ca deschiderea/închiderea să fie la o simplă apăsare de buton.

Alte articole populare

×