Aflați aici despre sistemul de deschidere al ușilor de garaj – care sunt diferențele?

Ușile de garaj sunt niște alegeri populare pentru cei care vor să aibă o estetică elegantă împrejurul casei. Dacă mulți optează pentru cele secționale, iată că și cele de tip rulou sunt preferate. Indiferent de preferințe, aceste sisteme sunt unele moderne care vin la pachet cu numeroase avantaje asupra cărora ne-am oprit de multe ori aici, în cadrul blogului.

Ne-am propus ca în acest articol să detaliem despre acel sistem deschidere usi garaj și despre cum ușile de garaj de tip rulou au stil diferit de de deschidere diferit față de ușile secționale. În acest scurt ghid veți reuși să vă informați mai pe larg despre diferențele acestor uși și probabil vă veți decide asupra unui model potrivit.

Noi, în cadrul Alexiana Group suntem pregătiți să venim către dumneavoastră cu acele uși dorite. Vă spunem că venim la locația stabilită, vom lua toate măsurătorile necesare și vom reuși să instalăm un sistem care să vă mulțumească pe deplin.

Ce e diferit la aceste două tipuri de uși pentru garaj?

Ușile de garaj secționale se deschid vertical, iar după deschidere sunt poziționate sub tavan, paralel cu podeaua. Acest lucru permite economisirea spațiului în fața și înauntrul garajului. Ușile de tip rulou sunt niște sisteme care se ridică orizontal, înfășurându-se într-un tambur situat deasupra deschiderii ușii. Acestea au la bază mecanisme silențioase, unele care nu provoacă mult zgomot și nici nu deranjează pe nimeni. Sunt special realizate dintr-un material de bună calitate, menit să reziste în timp, chiar dacă sunt solicitate zilnic. În fond, pentru asta sunt proiectate, nu-i așa?

Faptul că sunt silențioase este un lucru preferat de o bună parte din oameni, iar dacă sunteți și dumneavoastră pe acea listă cu atât mai bine. Ușile noastre de garaj sunt menite să contribuie atât la aspectul estetic al casei, asta dacă aveți garajul lângă aceasta, dar și să ofere practicitate indiferent de cât de des sunt utilizate.

Atât ușile de tip rulou, cât și cele secționale sunt niște sisteme care au rolul de a economisi spațiul din garaj pentru a putea fi depozitate diverse lucruri și pentru a asigura mașina de factorii externi. Ploaie, vânt, soare, toate acestea nu vor putea pătrunde înăuntru și nu vor putea să afecteze într-un fel bunăstarea mașinii sau a lucrurilor deținute.

Solicitați oferta personalizată!

Vă mai spunem în acest articol că puteți să solicitați oferta personalizată pentru orice tip de ușă de garaj. Secțională sau de tip rulou veți putea să vă decideți asupra unui model și să cereți o ofertă. Vom avea grijă ca de fiecare dată să vă oferim explicații detaliate și să vă informăm cu privire la mecanismul de funcționare al acestor uși. Dacă nu ați optat până acum pentru astfel de uși, atunci ar fi cazul să echipați casa cu asemenea sisteme moderne.

Sperăm ca acest articol să vă informeze pe deplin asupra felului în care ușile de garaj se deschid și se închid. Detalii suplimentare se pot găsi și în cadrul site-ului oficial alexiana.ro.

Alte articole populare

×