Află aici mai multe despre montajul ușilor de garaj secționale

Ușa garajului trebuie să fie montată de către o echipă specializată. Odată ce vei achiziționa ușa de garaj pe care ți-o dorești de la Alexiana Group vei avea parte și de montajul profesional.

Dacă ușa de garaj pe care ai achiziționat-o de la echipa noastră este montată de către o persoană neautorizată, nu vei mai beneficia de garanție. La doi ani după montarea acesteia vei avea și o revizie gratuită care-ți va prelungi garanția. Află mai multe în rândurile ce urmează!

Ușa secțională, o alegere practică! Cum se montează ușa de garaj secțională?

Ușa secțională este ideala pentru garajul locuinței tale, acesta este extrem de practică. Ușa de garaj are un sistem de deschidere simplu, panoul ușii se va poziționa – după deschidere – paralel cu pardoseala garajului tău. Tu vei putea să-ți deschizi și închizi garajul cu ușurință, chiar dacă mașina ta este parcată în fața acestuia.

Echipa noastră de specialiști te va ajuta cu montaj usa de garaj sectionala. Ușa secțională este montată în spatele golului cu grijă de către personalul specializat.

Montaj rapid – echipa vine cu toate accesorile necesare. Dacă îți dorești să urmărești cum este montată ușa de garaj secțională te invităm să accesezi acest clip: https://alexiana.ro/cum-se-monteaza-usa-de-garaj-sectionala/.

Personalul va monta ușa de garaj fără să fie necesar în vreun fel să intervii. Toate instrumentele și accesoriile necesare sunt pregătite. În plus, personalul își va face treaba extrem de rapid.

Toate  componentele incluse – plus, transportul este gratuit

Ușa de garaj secțională pe care ți-o dorești este de tip panou sandwich anticoroziv din oțel galvanizat, umplută cu spumă poliuretanică, sisteme de role, cabluri de tracțiune și multe altele.

Cât te va costa o ușă secțională?

Când te întrebi cât te va costa o ușă secțională, poți intra pe site-ul nostru și vei descoperi calculatorul de preț. Măsoară spațiul în care va fi montată ușa secțională de garaj și introdu măsurătorile, optează pentru culoarea potrivită și află prețul. Cu siguranță vei alege oferta noastră pentru că este avantajoasă pentru tine. Ușa secțională pe care ți-o dorești pentru garajul tău va fi la un super preț și-o poți achiziționa de îndată. Dacă dorești o ofertă personalizată, te așteptăm să ne contactezi, iar noi vom veni cu informațiile de care ai nevoie!

Termenele sunt mereu respectate!

Ai posibilitatea de a returna ușa de garaj secțională pe care ai achiziționat-o dacă aceasta nu îndeplinește așteptările tale. Termenul de retur al unei uși de garaj este de maximum 45 de zile, dar cu siguranță acest lucru nu se va întâmpla, deoarece calitatea produselor este pusă pe primul loc. Termenul de execuție a ușii de garaj pe care ți-o dorești este de la 7 până la maximul 14 zile în funcție de locația clientului. Montajul ușii de garaj alese va fi efectuat într-un timp scurt!

Pentru a beneficia de toate avantajele colaborării cu noi recomandăm să fie evitate improvizațiile, montajul, eventual demontarea unei uși de garaj, reviziile de asemenea să fie toate efectuate de personalul calificat de la Alexiana Group.

Alte articole populare

×