Nu știi să determini înălțimea ușii de garaj pentru a face o comandă? Îți venim în ajutor!

Te-ai gândit în sfârșit să faci o schimbare – să treci de la ușa de garaj manuală la ușa automatizata. Dar nu știi exact cum să determini dimensiunile ei pentru a face o comandă la noi. Nu te mai preocupa! Apelează la noi. Îți vom veni în ajutor pentru a măsura și determina înălțimea ușii de garaj de care ai nevoie pentru a se potrivi exact nevoilor și arhitecturii existente.

Deja este foarte bine că ai luat în considerare o schimbare atât de esențială

O ușă de garaj de la Alexiana Group te va duce departe! În sensul că te va ține mult și bine, îți va proteja casa și garajul, și, foarte important, te va ajuta să intri și să ieși extrem de simplu cu mașina. Ușile de garaj automatizate se traduc prin confort, siguranță și stil – totul la o atingere de buton!

Poți da uitării efortul epuizant și frustrant de a deschide și închide ușa garajului când intri sau ieși cu mașina de acolo. Având montate uși de garaj automatizate de la Alexiana Group, te vei bucura de confort maxim la o simplă apăsare de buton. Nimic mai simplu, nu? Cum poți obține asta? Ei bine, dacă ai deja garajul, va mai trebui să te preocupi de închiderea și securizarea lui. Cum? Apelând la serviciile și produsele noastre.

În plus, venim la tine acasă pentru a măsura și determina ce inaltime usa garaj e nevoie pentru ca produsul final sa se plieze pe nevoile tale de spațiu și design.

De ce să alegi o ușă de garaj automată de la noi?

  • E mai comod. Deschide și închide ușa de la depărtare, cu telecomanda sau cu aplicația dedicată de pe telefonul tău inteligent, indiferent de cât de aproape sau de departe de casă te afli.
  • Ai parte de siguranță. Ușile de la noi sunt dotate cu sisteme de siguranță avansate, care îți oferă liniște și îți protejează bunurile.
  • Intrări în stil. Poți alege din gama noastră largă de modele și culori un produs care să se potrivească perfect cu designul garajului și locuinței tale.
  • Ai parte de durabilitate. Ușile de garaj Alexiana Group sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate. Acestea sunt construite pentru a rezista la uzură intensă și la condiții meteo dintre cele mai nefavorabile.

Garanții profitabile și beneficii unice pentru clienții noștri

  • Măsurare gratuită la fața locului. Echipa noastră de profesioniști te va ajuta să alegi ușa perfectă pentru garajul tău, luând exact măsurile de înălțime și lățime necesare pentru un produs finit ideal.
  • Termen satisfăcător de retur. Ai 45 de zile la dispoziție pentru a returna produsul dacă nu ești mulțumit de el.
  • Instrucțiuni pentru o întreținere ușoară. Ușile de la noi sunt ușor de întreținut și îți vor asigura o funcționare excelentă pe termen lung.
  • Sistem manual de acces, în imposibilitatea accesării automate. În caz de pană de curent, vei putea acționa ușa manual. Nu vei rămâne cu mașina afară pe vreme rea și nici nu o vei lăsa nesupravegheată pe aleea din față sau în drum.

Cere acum o ofertă personalizată de la noi și descoperă avantajele ușilor de garaj automatizate Alexiana Group!

Alte articole populare

×