Montarea rulourilor exterioare la balcoanele apartamentelor – top 3 avantaje de care să ții cont

Uneori ne punem singuri limite. Unii au impresia că rulourile exterioare sunt mai degrabă o alegere a celor care locuiesc la casă. Că sunt practice în mod special în cazul celor care au ferestre mai mari. Ei bine, rulourile exterioare sunt versatile și potrivite în orice caz, fie că vorbim despre locuințe precum vile, case, dar și apartamente.

Te-ai gândit la varianta de inchidere balcon cu rulouri exterioare? La Alexiana îți dăm motive în plus să faci o astfel de alegere. Iată top 3 avantaje pe care să le ai în vedere, care îți vor aduce plus de convingere că aceasta este viitoare ta investiție:

  1. Protejează de soarele puternic

Cei care locuiesc la bloc de apartamente știu că uneori soarele intens, lumina și căldură, pot fi deranjante. Își doresc uneori să prelungească somnul de dimineață, au nevoie de mai multă liniște, umbră și intimitate în timpul zilei. Închid rulourile exterioare și se pot bucura de toate acestea.

Mai ales în perioada verii, când soarele este mai intens, orice sistem de umbrire este binevenit. Rulourile exterioare permit să ajustezi câtă lumină naturală să pătrundă în interior. Convenabil, nu-i așa? Dacă ținem cont și de faptul că în timp, suprafețele pot fi decolorate de soare, cu atât mai mult aceste rulouri sunt un scut de protecție.

  1. Protejează tâmplăria

Acum este o modă a tâmplăriei PVC. Eficiența acesteia, închiderea ermetică sunt motive pentru care majoritatea preferă acest tip de tâmplărie. Chiar dacă rezistă mai bine în timp, are nevoie la rândul său de protecție. Ori rulourile exterioare vor avea ca scop acest lucru. Montate la exterior, acestea pot fi responsabile cu protecția tâmplăriei. Au de asemenea și rol antiefracție, în sensul în care îngreunează intrarea prin efracție, descurajând astfel de acțiuni.

Pentru că de cele mai multe ori suntem întrebați cum pot astfel de rulouri să fie montate când la ferestre există și plasă anti insecte, avem soluția și pentru astfel de cereri. Se referă la integrarea unei plase anti insecte, astfel încât produsele de acest tip să fie 2 în 1.

  1. Intimitate sporită

Unul din motivele pentru care rulourile exterioare sunt alese se referă la dorința de a ține la distanță privirile indiscrete. Practic să îți asiguri intimitatea ta, a familiei tale. Fie că vorbim despre cei care locuiesc la parter sau la orice etaj, fie că este vorba de zona de balcon sau camerele celelalte, dacă poziționarea este de așa natură încât cei din vecinătate ar putea avea vizibilitatea în casa ta, este deranjant. Însă, rulourile exterioare îți permit să schimbi acest context.

Deschise când și cât îți dorești, cu posibilitate de a ajusta câtă lumină naturală să pătrundă în interior, rulourile exterioare sunt practice din varii puncte de vedere. Ține cont de asemenea că în oferta Alexiana avem:

  • Un rulou exterior gratuit, la orice comandă de minim o ușă de garaj.
  • Măsurătorile sunt gratuite.
  • Proiectăm rulouri exterioare pentru orice tip de fereastră, fiecare proiect este personalizat și ține cont de dimensiunile specifice.

Toate rulourile sunt din lamele de aluminiu, cu spumă densă în interior, așadar vor izola termic și fonic. Ai însă o gamă largă de culori din care să alegi.

Alte articole populare

×