Ce caracteristici ale ușii de garaj ar trebui avute în vedere?

Atunci când comanzi ușa de garaj ții cont de experiența anterioară și de ceea ai văzut la vecini, poate. Sau cel puțin este destul de probabil ca aceste repere să fie cele pe care le ai. Ai ajuns unde trebuie, când comanzi de la Alexiana ușa de garaj, fie ea secțională sau de tip rulou, poate avea anumite caracteristici după bunul plac. Plus că va fi realizată conform dimensiunilor dorite, nu sunt variante standard.

Ce caracteristici ale ușilor de garaj sunt importante pentru tine?

Din lista de caracteristici usi de garaj vei ține cont de dimensiuni și culori, printre primele aspecte de interes. Considerăm relevante astfel de aspecte:

Vopseaua, culoarea ușii de garaj

Mai mult decât a fi atenți la culoarea aleasă și ce se integrează perfect în decorul casei și curții voastre, este vorba și despre calitatea vopselei și cum rezistă aceasta. Despre calitatea vopselei trebuie să subliniem faptul că suprafețele nu sunt colantate, deci îmbrăcate într-un strat de material colorat. Ușile de garaj secționale din portofoliul nostru sunt vopsite în câmp electrostatic, au durabilitate extinsă și de aceea și garanția lor este una pe măsură.

Din pagina noastră recomandăm să lecturezi și tot ce ține de garanția pentru vopsea, atât în ceea ce privește ușile de garaj secționale, cât și pentru cele imprimate la cerere, personalizate.

Grosime

Ne interesează cât de groasă este o ușă de garaj? Așadar dacă estetic ne-am asigurat că facem o alegere bună, mai rămâne ca și din punct de vedere practic să avem parte de același lucru. Grosimea ușii de garaj poate fi și un indice al gradului de izolare termică și fonică. În cazul ușilor de garaj de la Alexiana grosimea este de 40 de cm.

Știai că ușile de garaj secționale sunt panou din oțel umplut cu spumă de mare densitate?

Dotări opționale

Uneori, să alegi ce este standard înseamnă să îți limitezi opțiunile și să te mulțumești cu puțin. Este opusul a ceea ce Alexiana promovează. De aceea, ușa de garaj secțională poate fi comandată în funcție de dimensiunile specifice. În plus, poți alege din dotările opționale, în funcție de ce îți dorești și ai nevoie. Aici includem posibilitatea alegerii unui cornier, a unui zăvor interior, profil omega de rigidizare, deblocator motor cu cheie, tampoane cu arc, printre altele. De asemenea pot fi o alegere personală să ai ușă pietonală integrată, prag sau ramă colorată ori alte elemente decorative.

Garanțiile

Acum vorbind despre experiența de cumpărare, credem că este important ca după achiziție să știi că ai pe cine conta. La Alexiana vei găsi mai mult decât un furnizor de uși de garaj, vei găsi personal dedicat, care te va consilia. Dacă ești din Suceava, Rădăuți sau din proximitate, poți vizita și showroom-ul nostru, pentru a vedea opțiunile disponibile. Ai parte de consiliere, de servicii gratuite de asemenea. Garanțiile sunt acordate tuturor clienților și pot fi extinse până la 11 ani. Este dovada supremă că ceea ce Alexiana furnizează înseamnă calitate!

Alte articole populare

×