Cum să amenajezi garajul modern

Garajul trebuie să fie spațiu securizat. În acesta depozitezi bunuri diverse, nu doar mașina. Așa e românul, practic din fire. De la produse de consum și până la obiecte de sezon, garajul său e plin cu de toate. Este firesc să ai nevoie de închidere securizată și de soluții moderne. Pentru liniștea ta pe de-o parte, pentru că garajul are nevoie la rândul său de o ușă elegantă, pe de altă parte.

Ușile de garaj sunt alese după considerente practice și funcționale – să fie rezistente și să își  păstreze aspectul în timp. Recomandarea este aceeași pentru toate aceste pretenții și anume usile de garaj sectionale, moderne. Iată ce caracteristici le încadrează la categoria de dotări moderne de garaj:

Rezistente și ușor de întreținut

Ușile secționale sunt din panouri de oțel, umplute cu spumă poliuretanică. Unul din avantajele pe care le au se referă la faptul că izolează termic și fonic – am abordat și cu alte ocazii aici pe blog aceste detalii și ți le-am explicat. Cu alte cuvinte, nu mai ai nevoie de alte proiecte pentru a face ambientul din garaj unul plăcut tot timpul anului.

Design minimalist, practic și cu dotări moderne

Achiziționarea unui anumit model de ușă de garaj trebuie să țină cont și de spațiul pe care-l ai la dispoziție. Golul ușii se măsoară după ce toată construcția este finalizată, dar nu-ți face griji despre asta, măsurăm noi, iar serviciul este gratuit. Pentru a economisi spațiu într-un garaj mic poți alege uși de garaj moderne atât tip rulou, cât și secționale. Acestea se vor deschide simplu și nu vor ocupa mult spațiu, fiind o soluție modernă.

De la telecomanda cu care închizi și deschizi ușor până la aplicația dedicată cu care acționezi deschiderea și închiderea, ușa de garaj secțională este potrivită pentru un garaj modern. Acum și peste ani, pentru că designul minimalist este atemporal.

Din punct de vedere al dotărilor, poți alege ferestre de iluminare, ușa pietonală integrată – și aici ai alte și alte detalii de pus la punct, o poți face cu ramă colorată distinctă de restul ușii de garaj, cu prag sau fără.

Cât de mult interesează aspectul?

Destul de mult, este până la urmă primul impact, deoarece ușile de garaj ocupă o bună parte din fațada casei. Când cineva îți admiră construcția casei, garajul și toate anexele, prima sa remarcă va fi despre aspectul ușii. Ei bine, ușile de garaj Alexiana pot fi proiectate după bunul plac. La garajul modern este mai potrivită ușa simplă, poate chiar una care se maschează plăcut în arhitectura locului. Una care imită piatra, cu print similar cu cel a vopselei decorative a pereților, tu alegi. În acest caz vorbim despre ușile de garaj personalizate. Este gama noastră de vârf. Alternativa mai accesibilă este cea a usilor sectionale rezidentiale pe care le poți alege în culori precum: cele care imită lemnul, gri antracit printre altele.

Recomandare: alege o culoare neutră, tonuri deschise, acestea fiind reprezentative pentru cei care pun la punct un garaj modern. Aspectul este unul elegant prin simplitate. Poate fi vorba deci despre nuanțe de gri, alb, antracit sau bej, crem și derivate.

Noi ți-am spus cum să amenajezi garajul la exterior, interiorul este o altă poveste! Dacă te-am inspirat câtuși de puțin, cere o ofertă personalizată.

Alte articole populare

×