Cum să ai o casă mai sigură și ce rol au diferitele tipuri de rulouri exterioare!

Rulourile exterioare sunt apreciate de către cei ce își doresc să-și îmbunătățească spațiul de locuit. Rulourile exterioare sunt practice, oferă o izolare corespunzătoare atât fonică, cât și termică. În plus, ajută în ceea ce privește diminuarea zgomotelor exterioare și permit control în ceea ce privește câtă lumină naturală să pătrundă în interiorul locuinței. Cu toate aceste functionalități, sunt totuși și o variantă estetică!

Rulourile exterioare sunt disponibile în multiple modele, fiind potrivite pentru amenajarea exterioară a locuinței sau a apartamentului, indiferent de tipul de spațiu pe care îl deții. Fiecare rulou exterior este simplu de acționat, atât manual, cât și electric. Iată câte tipuri de rulouri exterioare există sau mai bine spus ce să alegi pentru a avea o casă mai sigură, mai bine protejată, umbrită, toate aceste efecte obținute fără să faci compromisuri din punct de vedere estetic. 

Știi ce tipuri de rulouri exterioare există, deci știi ce alegi 

Rulourile exterioare sunt diverse și se diferențiază prin modul lor de a fi poziționate și montate în exteriorul locuinței tale. Rulourile exterioare pot fi încastrate, aplicate pe geam sau montate pe suprafața plană a zidăriei. Sunt practice și perfecte pentru fiecare fereastră, din clădiri de birouri, case de locuit și nu numai. 

Rulourile exterioare încastrate în zidul locuinței

Fiecare rulou exterior care este încorporat devine tot mai apreciat, datorită aspectului său. De fiecare dată când alegi să investești într-un sistem de acest gen de sistem, trebuie să știi că vei beneficia de o experiență unică.

Rulourile încorporate sunt montate în spațiul creat deasupra geamului în perete. Astfel, nimeni nu va ști că ai instalat un sistem de rulouri, mai ales că acestea nu sunt vizibile în momentul în care sunt deschise. Optând pentru rulouri încorporate, vei obține mai multă intimitate și umbra,  atunci când este necesar, dar și o experiență unică în ceea ce privește protecția ferestrelor.

Rulourile aplicate pe suprafața geamului – o variantă clasică 

Rulourile care sunt aplicate pe suprafața geamului sunt o alegere populară, ce se datorează și montajului, simplu de realizat. Acest tip de rulouri nu necesită modificarea ramelor geamului. Se aplică simplu pe suprafața lor și rapid de către echipa tehnică de la Alexiana.

Rulourile aplicate pe fereastra ta au o carcasă în care acestea se rulează, într-un mod practic, optimizand spațiul alocat sistemului în sine. Și de această dată vorbim despre acționare manuală sau electrică sau prin telefon.

Cu siguranță ai mai văzut astfel de rulouri la ferestrele caselor și apartamentelor. Acestea ies în evidență prin stilul minimalist și compact. Aceste rulouri pot să fie și o piesă de accent în unele cazuri. Rulourile exterioare trebuie să fie montate pe suprafața ferestrei tale, pentru a avea o experiență de utilizare practică a acestora!

Rulourile precum acestea, fie că sunt clasice sau încorporate, devin un partener de încredere pentru locuința ta. Pe site-ul nostru alexiana.ro vei găsi ofertele personalizate pe care le căutai pentru a-ți achiziționa rulourile exterioare!

Alte articole populare

×