Iată ce trebuie să știi despre montarea ușii de garaj tip rulou 

Ai ales ușa de garaj tip rulou, ai așteptat termenul estimat și acum echipa tehnică Alexiana te anunță că urmează montajul. Aparte de a fi prezent la locație, ce implicație ai în montajul ușii de garaj tip rulou? Detaliem în rândurile ce urmează. 

Ce presupune montarea ușii de garaj tip rulou 

Felicitări, ai ales o ușă de garaj care avantajează din mai multe puncte de vedere. Printre altele este vorba și despre faptul că nu iese din planul fațadei, nu are nevoie de spațiu pentru deschidere, întrucât se rulează în caseta sa metalică, deschizându-se pe verticală. 

Când vine vorba despre montaj usa garaj rulou clientul este observator, din partea sa va fi zero efort și implicare. Nu are de ce să se preocupe, echipa noastră tehnică se ocupă integral de acest lucru. Costul este inclus în oferta emisă, transportul este gratuit. Asigurăm montaj oriunde, fie că este vorba de clienții noștri din județul Suceava sau din alt județ al țării. 

Este însă important și montajul, această etapă o putem numi chiar esențială în ceea ce privește utilizarea sigură și de durata a ușii de garaj. În acest sens, sunt proceduri pe care echipa noastră le respectă întocmai. Atenție, ușile de garaj sunt montate doar de personal calificat. Este și una din condițiile pentru acordare a garanției. În plus, montarea și eventual demontarea trebuie realizate exclusiv de echipa tehnică Alexiana

  • Toate accesoriile sunt incluse, instrumentele necesare sunt asigurate, echipa tehnică nu solicită nimic din partea clientului, la fața locului. Poate doar răbdare. 
  • În ceea ce privește timpul de execuție, acesta nu poate fi unul standard. Depinde de tipul de garaj, de dimensiunea unii de garaj. Cu alte cuvinte, situația diferă în funcție de complexitatea situației. Mai punem la socoteală și că graba strică treaba, cum spune o vorbă din popor, așadar punem pe primul loc calitatea execuției. 
  • Montajul se desfășoară în aceeași zi cu transportul, altfel spus nu veți avea ușa de garaj livrată și într-o altă zi vine și echipa care o montează. 
  • Ușa va fi pusă în funcțiune și testată. 

Așadar, în momentul în care echipa noastră tehnică pleacă de la fața locului lasă totul în ordine și ușa de garaj este numai bună de utilizat. 

Beneficii unice de client 

Ce se întâmplă dacă în final nu pare ceea ce te așteptai și efectiv nu îți place cum rulează și cum arată ușa de garaj tip rulou? Din fericire pentru tine, ai colaborat cu Alexiana și la noi sunt beneficii unice de client, printre care și oferim și termen extins de retur. Ai până la 45 de zile drept de retur, banii îi primești înapoi, doar că echipa tehnică Alexiana trebuie să se ocupe și de demontare. Nu spunem că este cazul, dar ne plac lucrurile bine făcute, iar clienții noștri trebuia să fie 100% mulțumiți. 

Așadar, credem că ceea ce plătești este nu doar ușa de garaj tip rulou, ci și o experiența și serviciile complete. Cere o ofertă personalizată și despre montaj stabilești în detaliu, ulterior, cu unul din reprezentanții noștri.

Alte articole populare

×