Comanzi rulourile exterioare de la producător de rulouri – da sau ba? Cum îți îmbunătățim experiența la Alexiana

Atunci când îți propui schimbări pentru casa sau garajul tău, cu siguranță ai în plan să alegi tot ce e mai bun. Investițiile de acest tip sunt făcute mai rar și ar fi bine să nu faci rabat de la calitate.

Probabil ai mai auzit faptul că este mai convenabil să colaborezi direct cu un producător și nu prin intermediari. Evident, ai avantaje. Așadar, dacă ești curând interesat să achiziționezi rulouri exterioare, la Alexiana vei găsi soluția. Îți prezentăm în rândurile ce urmează ce avantaje ai în privința acestei colaborări și de ce suntem mai mult decât un producator rulouri, o soluție pentru casa ta!

Prețuri excelente pentru rulouri exterioare

Atunci când îți alegi sursa de achiziție a unor produse, cu siguranță ții cont și de preț. Te încurajăm însă să pui pe primul loc calitatea. În fapt, prețul asta trebuie să reflecte. În cazul solicitărilor primite, ne asumăm să facem oferte personalizate, care să țină cont 100% de nevoia fiecărui client, pentru potrivire pe măsură.

Controlul calității, posibilitatea să alegi ce culoare dorești la rulouri

Când nu te mulțumești cu orice găsești în diverse magazine de bricolaj, îți permiți luxul de a alege culoarea dorită și ai un altfel de control al calității. În cazul rulourilor exterioare Alexiana lamelele ce compun aceste rulouri sunt din aluminiu, umplute cu spumă densă. Asta înseamnă că rulourile exterioare vor îndeplini și rolul estetic, dar și vor izola și fonic  și termic.

Pot fi solicitate și altfel de accesorii integrate, cum ar fi plasa antiinsecte.

Garanții și revenirea la aceeași sursă pentru mentenanță sau reparații

Un alt avantaj de a colabora cu Alexiana se referă la serviciile complete puse la dispoziție. Un producător știe cum să își pună în valoare produsele și, mai ales, știe că orice client este interesat de o experiență de cumpărare. Întâlnirea nu este una one time, ci pe termen lung devenim colaboratori. Iată cum am ajuns să dezvoltăm acest program complex, de servicii. Echipele tehnice pe teren se deplasează la client, pe bază de programare, efectuează reviziile gratuite, iar la nevoie poate repara.

Garanțiile oferite, extinse în cazul nostru și unice pe piața de profil, sunt dovada noastră că ceea ce furnizăm este un produs de calitate, un produs premium. Completăm munca de producție efectivă cu personalizarea comenzilor și ne asigurăm că orice rulou este ceea ce promite. Adică cheia pentru un mediu mai prielnic pentru confortul tău, mai liniștit și mai umbrit.

Notă de final

Merită să mai menționăm și despre faptul că producătorii de nișă nu își consumă timpul cu fiecare client. Nu furnizează către clientul final. De altfel, de aici pleacă și practica aceasta de intermediere. Important este totuși că, atunci când îți alegi cu cine să colaborezi, fie producător direct sau nu, să ții cont de ce anume include oferta sa. Nu uita de oferta noastră. Dacă îți propui mai întâi de toate să comanzi ușa de garaj secțională, bonus la orice comandă de minim o ușă de garaj ai un rulouri din aluminiu, gratuit. Te vei convinge de calitatea sa și vei dori ulterior pentru toate ferestrele casei!

Alte articole populare

×