CarWash

Cardul este inscris cu un cod unic si este interzisa duplicarea lui, aceasta din urma fiind sanctionata penal conform legii. Se poate utiliza cardul de spalatorie Alexiana doar in spalatoriile ce sunt agreate de Alexiana ca fiind partenere. Aceste spalatorii sunt evidentiate prin afisul urmator.

Mentiuni Suplimentare

Valabile la utilizarea cardului Alexiana - Car Wash

* Alexiana nu raspunde de eventualele probleme ce le veti intampina daca alegeti alta spalatorie fata de cele agreate.

Cu acest card aveti acces prioritar in spalatorie (exceptand spalatoriile care doresc programare anterioara spalarii), caz in care veti avea pe lista aceste spalatorii insemnate. Daca in oricare spalatorie agreata de Alexiana ce nu necesita programare in prealabil, sunteti refuzat in cazul accesului prioritar, va rugam sa ne comunicati pentru a rezilia contractul cu acea spalatorie.

Specificam ca accesul prioritar este valabil cand una din boxe este libera. Daca nici o boxa nu este libera in momentul respectiv, se va astepta pana la eliberarea uneia. Tot cu acest card beneficiati de spalare gratuita interior + exterior o singura data in oricare din spalatoriile agreate de Alexiana. Nu trebuie sa platiti nici un ban si nu este necesar sa lasati bacsis la persoana ce va spala masina.

Spalarea gratuita interior + exterior nu implica curatarea chimica a tapiterie sau polish-ul caroseriei. Va rugam ca orice neintelegere avuta cu spalatoriile sa ne contactati pentru a remedia problema. Va multumim!

Parteneri