Garantie – Clienti Finali

Stimati clienti,

Daca ati cumparat de la noi usi de garaj sau rulouri exterioare in urma cu 2 ani, inseamna ca beneficiati de o revizia gratuita, care va prelungeste garantia cu inca 2 ani.
In contextul pandemiei am decis prelungirea garantiei fara efectuarea acestei revizii, pentru cei care competeaza in formularul de mai jos numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefonul precum si numarul de certificat si PIN-UL (ultimele 2 le gasiti in certificatul de garantie), apasand butonul [Prelungeste Fara Revizie].
Daca totusi credeti ca e necesar, vom trimite gratuit o echipa de interventie dar numai daca ne anuntati apasand butonul [Vreau Revizie], unde veti completa data la care doriti revizia precum si motivul deplasarii.

Revizie gratuita la 2 ani

Introduceti datele dvs. si Numarul/PIN-ul din certificatul de garantie:

Nume si Prenume (*)  
   
E-mail (*) 
   
Telefon (*) 
   
Nr. Certificat (*) 
   
PIN Certificat (*) 

Am citit și sunt de acord ca datele mele cu caracter personal (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) sa fie prelucrate si colectate, conform politicii de prelucare a datelor personale, de catre Alexiana Group SRL sau prin intermediul partenerilor sai in vederea prezentarii ofertelor sau altor informari din partea Alexiana Group (*)

Sunt de acord sa fiu contactat(a) telefonic în vederea stabilirii revizie.

(*) Campuri obligatorii

Ai pierdut certificatul de garantie? Recupera certificatul de garantie de Aici

Prin verificarea și accesarea formularului sunt de acord cu POLITICA DE PROTECTIA DATELOR PERSONALE prezentului site.

CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI

Conditiile de garantie sunt conform Legii 449 / 2003 intrata in vigoare in 2007.

1. Garantia se acorda pe o perioada de 24 luni (douazecisipatru luni), cu incepere de la data facturarii.

2. Consumatorului i se garanteaza ca, in cazul aparitiei unei defectiuni din vina producatorului, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit la sediul producatorului. Produsul defect va fi trimis catre producator cu un curierat agreat de ALEXIANA GROUP, bine ambalat, pentru a se evita eventualele defectiuni sau deteriorari suplimentare si va fi insotit obligatoriu de o SESIZARE in scris a defectiunii aparute, o copie a facturii si certificatul de garantie in original.

3. Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectarea produsului si pana la data repunerii acestuia in functionare.

4. Deteriorarile, zgarieturile, deformarile, petele sau lipsa unor produse ori accesorii, care nu au fost aduse la cunostinta producatorului in momentul livrarii (cand se va face si controlul vizual), nu beneficiaza de garantie.

5. Pentru post-garantie se asigura service si accesorii contra cost.

6. Durata medie de utilizare a produselor este de: 3 ani la jaluzele, rolete textile si plase antiinsecte si 5 ani la marchize, rulouri si usi de garaj, usi industriale.

7. Constatarea defectiunilor se face la sediul vanzatorului ALEXIANA GROUP, care poate fi gasit la adresa (Punct de Lucru) Radauti, str. Calea Bucovinei, Nr. 90, jud. Suceava, tel/fax: (0230) 560 560, mobil: (0745) 105 885

 

OBLIGATIILE CONSUMATORULUI

1. Sa alimenteze produsul numai de la o retea electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator.
2. Sa foloseasca numai elemente de cablaje originale ale produselor.
3. Sa respecte instructiunile de utilizare ale produselor, conform indicatiilor tehnice date de producator.
4. Sa pastrareze integritatea sigiliilor producatorului.
5. Sa pastrareze documentatia primita odata cu produsul, pe toata durata perioadei de garantie.
6. Sa comunice numarul facturii si al certificatului de garantie pentru a putea beneficia de garantie.
7. Sa trimita produsul in service insotit de toate accesoriile cu care s-a achizitionat si livrat.

 

PIERDEREA GARANTIEI

Garantia este valabila doar daca defectiunea a survenit in conditii normale de utilizare si nu se va acorda pentru daune sau defecte ce nu au legatura cu calitatea produsului sau care nu provin din vicii ascunse.

Garantia se pierde la indeplinirea oricareia dintre conditiile de mai jos: 

1. Loviri, socuri mecanice, deformari, indoiri, smulgeri, zgarieturi, perforari, sectionari etc., voluntare sau involuntare, datorate transportului, manipularii, depozitarii, montarii, utilizarii sau intretinerii incorecte.

2. Cind montajul si punerea in functiune nu este asigurata de producator sau de o unitate autorizata de producator.

3. Interventii efectuate de persoane neautorizate de producator.

4. Supratensiune in reteaua electrica, scurtcircuitarea sistemelor electrice sau electronice ale produsului.

5. Suprasolicitarea componentelor electrice si mecanice ca urmare a unei folosiri incorecte sau inadecvate. Folosirea excesiva la usile de garaj a actionarii manual in caz de urgenta. Folosirea in scop industrial a usilor de garaj rezidentiale(tip rulou sau sectionale).

6. Nerespectarea instructiunilor de montare, utilizare, si intretinere.

7. Cazuri de forta majora: incendii, cutremure, dezastre naturale, revolta civila, etc.

8. Neplata integrala la termenele stabilite prin contract a produselor.

9. Pierderea certificatului de garantie determina anularea garantiei produsului, consumatorul avand obligatia de a pastra certificatul de garantie, acesta fiind singurul document care atesta dreptul la garantie si care va fi prezentat, impreuna cu factura si procesul verbal de receptie a montajului, in cazul aparitiei unor defectiuni.

Garanția de 10 ani este valabila doar pentru panourile vopsite. Pentru cele cu folie renolit (mahon) garantia este de 2 ani. Garanția de mai sus este eficientă numai cu condiția ca produsul sa fie expus la condițiile climatice și meteorologice normale.

Panourile instalate și, prin urmare, expuse în zone îndepărtate la mai puțin de 2.000 de metri de ultimul val de mare sau în alte zone cu mediu salin și sau zone poluate și industriale în care sunt prezente gaze sau particule corozive, nu fac parte din garanția de mai sus.

Canturile și suprafețele tăiate de pe panou, zonele deteriorate sau găurite, în special în soluție salină, medii agresive și / sau corozive, cu prezență de substanțe acide, de bază sau solvenți nu sunt acoperite de prezenta garanție.

Excluderea din garanțiile menționate mai sus se extinde la produse utilizate în latitudine între 37 grade paralele Nord și 37 paralele de Sud și / sau în zonele supuse acțiunii nisipului și eroziunea prafului.

Toate materialele trebuie să fie instalate în poziția sa finală în termen de cel mult trei (3) luni de „data livrării finale” către cumpărător.

În plus, garanția nu se aplică în ceea ce privește:
• vopsit sau orice alt tratament superficial pe panouri care nu sunt efectuate de catre Vanzator;
• daune cauzate de contactul direct cu betonul umed sau lemn ud sau expunerea în orice alt mediu cu umiditate constantă;
• utilizarea sau instalarea nu sunt în conformitate cu instrucțiunile sau utilizarea corespunzătoare a produselor;
• expunerea îndelungată la surse de căldură puternice (≥ 70 ° C);
• daunele provocate de eveniment extern, stres mecanic sau forță majoră;
• daune cauzate de terți, pentru orice motiv;
• complet sau modificarea incomplete sau reparație efectuată de o persoană neautorizată de către Vânzător;
• utilizarea de piese sau componente care nu sunt autorizate de către Vânzător, în producția de ușă finit, în special elemente de îmbinare sau asamblare non-adecvate;
• daune legate de coroziune cauzată de contactul temporar sau permanent cu substanțe agresive și corozive sau, agenți sau agenți activi în interiorul locului de stocare externe sau climatice;
• utilizarea agentilor de curatare agresivi, sau metode de curățare agresive sau nepotrivite;
• daunele provocate de evenimente naturale, poluare, răscoale, războaie, cutremure, inundații, incendii și explozii.

Polietilena, folia protectoare atașată pe suprafața panoului trebuie să fie protejata împotriva radiațiilor UV și trebuie îndepărtate după maxim 24h de la data montajului.

Despăgubiri din partea Vanzatorului nu vor depăși suma plătită de cumpărător pentru achiziționarea de bunuri, apoi supusă plângerii.

Participarea va fi de 100% din suma platita pentru materialul defect pentru primii 5 ani de la „data livrării finale” pentru cumpărător; pornind de la al șaselea an, participarea Vânzătorul va scădea participarea asa cum este enumerat mai jos:
• Până la data de 6 an: 80%
• Până în anul al 7-lea: 70%
• Până în anul al 8-lea: 60%
• Până în anul al 10-lea: 50%.

Parteneri