Rulourile exterioare sunt pentru tine, dacă…

Dacă ești o persoană preocupată de confortul și siguranța locuinței tale, atunci rulourile exterioare sunt alegerea ideală pentru tine. Acestea nu doar îți protejează locuința împotriva razelor solare, zgomotului și intemperiilor, dar și reduc pierderea de căldură prin ferestre, ajutându-te să economisești la facturile de utilități. Cu rulourile exterioare, vei avea mai mult control asupra luminii care intră în casă și asupra nivelului de intimitate și nu va mai fi nevoie să te ferești de privirile curioase ale vecinilor. În plus, rulourile exterioare sunt disponibile într-o varietate de culori și texturi, astfel încât să poți alege o variantă care se potrivește cu stilul tău de design interior și exterior al casei tale.

Continuă să citești aceste rânduri și vezi unde te regăsești!

Rulourile exterioare sunt pentru tine dacă…

Practic nu știi că ai nevoie de ele până când îți dai seama de utilitatea lor complexă:

  • Îți dorești un control mai ușor al luminii și căldurii în interior

E ora prânzului, dar tu îți dorești să te odihnești, să îți faci somnul de frumusețe cum s-ar spune. Oricând în timpul zilei poți bloca lumina ce vine de la exterior. Partea și mai bună este că blochezi implicit zgomotul de la exterior și creezi în interior mediul perfect pentru odihnă. Știm că toții că fie este vorba de o locuință în oraș sau la periferie, oricând zgomotul este deranjant pentru cel care își dorește câteva ore de liniște deplină, în mijlocul zilei.

Rulourile exterioare sunt ideale în special pentru persoanele care locuiesc în zone aglomerate sau cu trafic intens, deoarece acestea oferă o protecție suplimentară împotriva zgomotului și a prafului.

  • Investești smart în dotările casei

Trăim vremurile moderne în care contează nu doar cum ne creăm confortul, ci și cum îl întreținem și cu ce compromisuri. Tot mai mulți se orientează spre soluții smart și aleg acele dotări care pot contribui la economii. Rulourile exterioare pot izola termic și fonic, elimină punțile termice, trecerea necontrolată a aerului prin zona ferestrei. Reduc pierderea de căldură prin ferestre, ceea ce va avea ca rezultat o economie de energie și o factură mai mică la utilități.

  • Te gândești la prevenție mai întâi de toate

Nu degeaba se spune: mai bine previi, decât să tratezi. Mai bine descurajezi orice intenție de a pătrunde prin efracție, îți securizezi perimetrul cât de bine posibil și trăiești mai liniștit că ai făcut tot ce a ținut de tine să eviți situațiile neplăcute.

Rulourile exterioare sunt un scut, un plus de siguranță. Mai ales pentru cei care sunt plecați de acasă multă vreme, pentru case de vacanțe ocazional locuite, sunt ideale.

  • Casă, dulce casă și intimitate așa cum îți dorești

Știm, există reguli stricte de construire, distanțele între locuințe sunt decente și totuși poziționarea etajelor sau iarna când ziua este mai scurtă și folosești mai multă lumină artificială ar putea face în așa fel încât să vezi cu ușurință parțiala activitate din casa vecinilor. Sunt momente uneori când îți dorești efectiv să ții la distanță privirile curioase și nu este de ajuns să tragi perdelele la fereastră.

Calculează prețul rulourilor aici. Descoperă și beneficiile complete pe care le ai dacă vei comanda rulouri exterioare de la Alexiana Group!

Alte articole populare

×