Rulourile exterioare se blochează – ce e de făcut?

Ai montat rulouri exterioare și te bucuri de funcționalitatea lor, până la un moment dat. Posibil că folosirea lor în mod necorespunzător își spune cuvântul. Ce faci când rulourile exterioare se blochează?

Ne-am gândit să aducem în atenția celor care au nevoie de o documentare temeinică informații utile despre rulourile exterioare. Dacă apar probleme rulouri exterioare, este normal să existe și o soluție eficientă. Articolul de față este menit să răspundă unor întrebări importante legate de aceste sisteme.

Garanția acordată pentru rulourile exterioare te scutește de griji

Garanția extinsă pe care ți-o punem la dispoziție îți asigură un sistem perfect funcțional pe care săîlpoți folosi indiferent de anotimp. Vei putea să apelezi la ajutorul echipei tehnice în cazul în care apare orice tip de disfuncționalitate – implicit dacă acestea se blochează sau au un timp de răspuns întârziat, după ce apeși pe telecomandă, în încercarea de a deschide sau închide ruloul.

În primii doi ani de la montaj ai parte de o intervenție gratuită, care să implice resetarea motorului sau alte defecte care nu necesită înlocuirea unor piese. Vezi mai multe detalii pe site-ul nostru oficial alexiana.ro, unde ai posibilitatea să te pui la curent cu tot ce ține de întreținerea acestor sisteme. Îți punem la dispoziție post montaj și informații ce țin de întreținerea rulourile exterioare sau a ușilor de garaj. Iar aici, pe blog, am pregătit pentru tine articole folositoare cu informațiii care te ajute în diverse contexte în care te-ai putea găsi.

Așadar, ce probleme pot apărea la aceste rulouri exterioare și care este rezolvarea lor?

Dintre situațiile populare care pot apărea la astfel de sisteme se numără problemele de rulare, să fie ceva legat de viteză sau poate timpul de așteptare să fie unul întârziat. O scurtă explicație vine de la o problemă cu mecanismul de acționare sau cu telecomanda. Rulourile exterioare pot avea un sistem de acționare manual sau automat, iar telecomanda este responsabilă în acest caz de închiderea sau deschiderea sistemului.

Blocarea acestora – o altă situație comună care poate avea diverse explicații, cere intervenție imediată.

Află despre probleme ale rulourilor exterioare pe care le acoperă garanția valabilă. Vezi mai multe detalii informative și aici.

Nu este un motiv de panică, însă, cu puțin ajutor din partea echipei noastre, vei reuși să te familiarizezi cu astfel de probleme și să nu te panichezi atunci când se vor întâmpla pe nepregătite. În fond, este de datoria noastră să ne ocupăm de buna funcționare a acestor sisteme și să oferim și celorlalți din cunoștințele pe care le-am dobândit în timp.

Recomandări:

  • Nu forța închiderea sau deschiderea lor totală, dacă s-au blocat.
  • Respectă sfaturile oferite de furnizor în privința întreținerii rulourilor.
  • Curăță și menține lamelele rulourilor în stare perfectă.

Contează pe ajutorul nostru pentru a avea parte de sisteme funcționale, de rulouri menite să ia ochii oricărui vizitator sau pieton. Se pot întâmpla cazuri în care aceste rulouri să se blocheze și să nu mai funcționeze așa cum trebuie, dar nu este ceva fatal pentru utilizarea lor.

Alte articole populare

×