Rolete textile

Doriti un sistem simplu, practic, economic dar si estetic de umbrire? Alexiana Group va pune la dispozitie roletele textile.

Gama de rolete este diversificata atat prin culoare cat si prin texturile bogate disponibile. Roletele textile produse de Alexiana pot fi utilizate impreuna si cu alte sisteme de umbrire (perdele, draperii).

Montajul roletelor se poate realiza pe tamplarie, pe perete sau pe tavan.

Detalii tehnice

Oferta de modele si culori ale roletelor textile cuprinde 8 tipuri de materiale (1 opac, 1 semiopac, 3 transparente si 3 semitransparente). Materialul din care sunt executate roletele textile este 100% poliester, ceea ce confera o curatare si intretinere facila.

Roletele vor crea, cu siguranta, un camin confortabil, protejandu-va, in acelasi timp, de razele solare si de privirile trecatorilor. Alexiana va intampina cu preturi avantajoase la toata gama de rolete.

Modele

Culori

Exista posibilitatea aparitiei diferentelor de nuante pentru aceeasi culoare. Acest aspect apare intotdeauna atunci cand este vorba de loturi diferite.

Caracteristici

  • Sistem prevazut cu dispozitiv de decelerare
  • Reglare fidela a pozitiei de urcare/coborare
  • Posibilitate de oprire in orice pozitie
  • Kit de instalare si instructiuni de montaj

Intretinere

  1. Roletele textile prafuite pot fi aspirate prin miscari verticale fara ca acestea sa fie demontate. Curatarea poate fi facuta cu o carpa moale imbibata in apa, in care poate fi adaugat un detergent neutru si foarte slab. Dupa utilizari mai indelungate, de cativa ani, roletele textile pot fi spalate. Pentru acest procedeu, fasia textila se va     demonta, se va intinde astfel incat aceasta sa stea dreapta  si se va curata cu o carpa moale imbibata in apa, in care poate fi adaugat un detergent neutru si foarte slab. Este interzisa stoarcerea roletei
  2. Evitati produse de inalbire sau alti detergenti care contin clor.
Parteneri