Hai să vorbim despre fațadă și cum o poți înfrumuseța! Sfaturi și oferte pentru rulouri exterioare

Până acum, v-ați familiarizat cu siguranță cu rulourile exterioare pe care le puteți găsi în magazinul nostru. Dacă nu, vă oferim un mic reminder, explicând ce presupune un rulou exterior înainte de a vă oferi sfaturi în vederea alegerii unuia.

Pe scurt, rulourile exterioare sunt acea formă de protecție pe care poți adăuga la fereastră, izolând termic și fonic încăperea, oferind totodată securitatea necesară geamurilor. Pot fi automate sau manuale și pot fi montate chiar de către echipa noastră de profesioniști, oriunde în țară. Așadar, acum poți spune că știi detaliile de bază! Dacă este produsul de care ai nevoie, cere de la noi oferte rulouri exterioare, pentru a afla un preț corect.

Hai acum să afli și sfaturile pentru fațada casei tale și cum ajută aceste rulouri!

Fațada casei este cartea de vizită și identitatea ta

Primele impresii contează, iar acest lucru este adevărat și pentru fațada casei tale. De câte ori, atunci când mergi pe stradă, ai stat să admiri o casă frumoasă? Fie că te-a atras inițial aspectul ferestrelor, amenajarea grădinii sau chiar și poarta, cert este că te-ai oprit din drum ca să o admiri pentru câteva momente, sau ai întors capul ca să o privești mai bine.

Iată de ce este atât de important să te îngrijești și tu de aspectul casei tale. Dacă nu îți permiți o renovare completă, poți începe prin adăugarea unor rulouri exterioare. Poate până acum ai avut grilaje de fier la fereastră, fiindcă stai la parterul unui bloc, iar acum ți se par demodate. Poate locuiești într-o zonă liniștită, dar soarele devine insuportabil în sezonul cald. Indiferent de care ar fi motivul, cert este că vei beneficia de un rulou exterior.

Cum să alegi rulouri exterioare astfel încât să pui în evidență atuurile fațadei?

În funcție de culoare ei sau al blocului, vei putea alege un rulou exterior care să accentueze atuurile estetice al locuinței. Uită-te în ansamblu – dacă vecinul tău are deja un astfel de rulou exterior, ar fi o opțiune să te sfătuiești cu această persoană pentru a afla nuanța pe care a ales-o, pentru a oferi etajului vostru un estetic omogen, fără a contrasta reciproc.

În cazul în care ești primul sau prima care ia această decizie, verifică mai întâi dacă există reguli în ceea ce privește o astfel de schimbare, pentru a nu întâmpina situații legislative. Așadar, dacă ai frâu liber, alege culoarea ta preferată!

Dacă este vorba de o casă, atunci ia în considerare culoarea fațadei – este rece, caldă? Neutră? Ai piatră sau lemn inclusă în unele zone ale pereților? Sunt foarte mulți factori pe care trebuie să îi iei în considerare, însă opțiunea sigură este să mergi pe culori care se regăsesc deja în ansamblul întreg. De exemplu, dacă termopanele tale imită lemnul, atunci o opțiune bună de culoare pentru rulou poate fi nuc, stejar sau mahon, deoarece toate sunt un maro închis. Desigur, poate ai chiar în manualul ferestrei culoarea exactă, iar astfel, nu vei da greși! Așadar, ce mai aștepți? Cere acum o ofertă pentru rulourile exterioare și oferă-i locuinței tale un aspect reîmprospătat!

Alte articole populare

×