Ușile de garaj cu telecomandă – o variantă modernă pentru o parcare facilă

Atunci când vii acasă de pe drumuri, nu dorești decât să ieși cât mai repede din mașină și să mergi la relaxare. Ți-a ajuns o zi întreagă de umblătură iar tot ceea ce îți poate ușura ziua pe mai departe este de dorit. Ca să ai acces mai ușor la garajul tău și să parchezi repede și fără să mai ieși din mașină ai nevoie de uși de garaj cu telecomandă la casa ta.

Avantajele montării unor uși de garaj cu telecomandă

În primul rând aceste tipuri de uși moderne îți oferă posibilitatea de a închide și deschide garajul pentru a intra cu mașina, fără a te mai da jos din vehicul. Totul ușor și la o apăsare de buton distanță.

La noi există mai multe tipuri de astfel de uși moderne care îți pot ușura viața și îmbunătăți ziua. Este vorba despre:

  • Uși de garaj secționale
  • Uși de garaj tip rulou

Oricare ar fi tipul de produs ales pentru domiciliul tău, vei fi sigur că deschiderea lor se va face simplu și comod, fără ca tu să te enervezi sau să te dai jos din mașină. Ambele tipuri de uși se pot manevra cu telecomandă, dar acestea pot fi acționate și manual.

În ce constă acționarea ușilor cu telecomandă? Cum te ajută această variantă dacă o alegi pentru tine?

Comandând acest sistem de montaj – usi de garaj cu telecomanda – vei primi acasă și o telecomandă care te va ajuta să accesezi garajul la doar o simplă apăsare de buton. De asemenea, aparte de telecomanda pe care va trebui să o ai la îndemână pentru a acționa deschiderea sau închiderea porților, poți folosi o aplicație pe telefon care va face același lucru printr-un click.

Tu nu va trebui decât să îți instalezi această aplicație la tine pe smartphone și astfel vei profita de avantajul ușilor automatizate foarte simplu și comod.

Profită de ușile de garaj cu telecomandă și simplifică-ți viața

Acest tip de uși de garaj este caracterizat prin alimentarea la un motor electric care este conectat la un receptor. Acest receptor primește semnalul de la telecomanda de care dispui și trimite un semnal la motor, cel care acționează în cele din urmă deschiderea sau închiderea ușilor tale de garaj.

Telecomanda pe care o primești la pachet atunci când comanzi montarea de uși de garaj automatizate este un dispozitiv foarte simplu cu un buton sau două. Prin apăsarea acestui buton de declanșare vei trimite un semnal către receptorul montat pe motor și astfel porțile de acces în garaj se vor deschide singure pentru a parca mașina. La fel se întâmplă și când te afli în garaj și dorești să ieși cu mașina fără a te mai da jos și manevra porțile de acces în mod manual. Mai mult decât atât, ușile de garaj de la Alexiana sunt și silențioase, fiind perfecte atât pentru o reședință de oraș, cât și pentru o reședință localizată la periferie. Alegând uși de garaj cu telecomandă de la noi vei primi și garanții extinse, modalitatea noastră de a oferi cele mai bune produse și servicii de pe piață.

Alte articole populare

×