Informații pe larg despre ușile secționale industriale – Alexiana Group vine cu detalii interesante

Înainte ca business-ul dumneavoastră să se lanseze pe piață vă asigurați că acestuia nu-i lipsește nimic. O echipă bine pregătită, ustensile și accesorii care să vă ajute să vă faceți treaba și un spațiu bine asigurat. Pentru acele hale mai mari în dimensiune poate ar fi bine să luați în considerare niște sisteme moderne de închidere/ deschidere. Aduc practicitate în spațiul destinat și vin la pachet cu mai multe avantaje. Despre asta detaliem mai jos.

Dacă sunteți interesat ca business-ul dumneavoastră să fie echipat cu tot ceea ce este necesar atunci trebuie să aflați de acele usi sectionale industriale. Noi, în cadrul Alexiana Group ne-am gândit la siguranța depozitului sau a halei, mai ales că oamenii lucrează și la mijloc sunt niște condiții etice ce trebuie respectate.

Ușile secționale industriale, cum funcționează?

Aceste uși se deschid de obicei pe verticală ceea ce creează mai mult spațiu, atât în față, cât și în spatele ușii. Veți avea o arie mai mare de lucru în zona de activitate, eventual pentru a stoca și depozita mai multe obiecte dacă ai un astfel de sistem.

Ușile secționale pentru acele hale industriale au un design care le face ideale nu numai pentru uz industrial și comercial, ci și pentru uz instituțional. Ele pot fi folosite ca uși de securitate în diferite centre, spații tehnice sau secții. 

Materialele de calitate premium ce stau la baza acestor uși secționale sunt unele de calitate, aceste uși vor părea ca noi și după ceva timp de la achiziționare. Panourile de tip sandwich din oțel galvanizat sunt unele umplute cu spumă poliuretanică de înaltă densitate. Asigură o protecție termică și fonică, asta trebuie de menționat. Pentru a nu-i deranja pe ceilalți oameni, optați pentru aceste uși secționale. Veți avea garanția că zgomotul din interior nu se propagă.

Se poate acționa asupra lor manual, dar și electric cu ajutorul unei telecomenzi, chiar și de pe telefon. Alexiana Group și-a propus să ducă eficientizarea acestor sisteme la un alt nivel, de aceea și aceste sisteme menite să vă aducă practicitate. Acestea pot avea diferite inserții, dar asta depinde de preferințele dumneavoastră. Ușa pietonală care asigură un acces facil este des preferată de către cei care administrează astfel de hale.

Niște sisteme în care merită să investiți

Aceste uși secționale industriale sunt niște sisteme în care merită să investiți cu desăvârșire. În timp vă veți convinge de utilitatea acestora și veți ajunge să remarcați că ați luat o decizie bună prin implementarea acestora.

Dacă doriți să aflați mai multe despre ușile secționale industriale puteți lua legătura cu un membru al echipei noastre pentru a vă propune o ofertă personalizată. Cereți mai multe detalii și pe baza acesteia luați decizia corectă. Alexiana Group vă promite o garanție extinsă a acestor uși și faptul că veți primi asistență directă în cazul în care întâmpinați anumite probleme cu ușile secționale industriale deja montate. Pe site-ul oficiala alexiana.ro găsiți mai multe informații referitoare la produsele noastre.

Alte articole populare

×