De măsurători ne ocupăm noi și iată avantajul tău!

Măsurarea golului pentru ușa de garaj pare o muncă simplă pentru necunoscători. Multe persoane consideră că a măsura golul înseamnă doar să afli ce mărime au laturile acelui spațiu.

Tu poți să-ți măsori ușa de garaj orientativ, dar echipa tehnică va face această măsurătoare milimetric vorbind.

De ce ai nevoie de serviciile specializate ale echipei tehnice pentru măsurarea golului garajului?

Aceasta este întrebarea pe care și-o pun multe persoane care își doresc să cumpere o ușă de garaj. Mulți dintre noi considerăm că este simplu să măsurăm, când, de fapt, este mai complicat. Echipa tehnică de la Alexiana Group merge la fiecare client în parte și va măsura cu exactitate acest spațiu. Ușa de garaj va fi fabricată după măsurătorile exacte, pentru ca ulterior acesta să fie la mărimea optimă, pentru finalizarea dotării garajului.

Golul garajului trebuie măsurat din mai multe unghiuri, pentru ca rezultatul final să fie unul bun. Vei remarca cât de practic este ca echipa tehnică de laAlexiana Group să-ți măsoare golul pentru ușa garajului.

Cum trebuie să se măsoare golul garajului?

Golul pentru o ușă de garaj se măsoară din multiple unghiuri, iar acest lucru se efectuează, pentru ca ușa de garaj finală să fie cu totul potrivită. Pentru măsurare este absolut necesar să ai o ruletă suficient de mare, chiar de 5 m, dacă îți dorești o ușă de garaj mai mare, și o nivelă.

Măsurarea golului pentru garaj include determinarea tuturor lățimilor:

  • Înălțimea, care se măsoară de la nivelul solului până la primul obstacol. Acest tip de măsurătoare se efectuează în trei puncte.
  • Lățimea, care se efectuează de la gol până la primul obstacol din partea dreapta, dar și până la primul obstacol din partea stângă, fiind de asemenea în trei puncte: jos, în mijloc și sus.
  • Adâncimea, se măsoară de la bordură până la prima grindă sau peretele din spate al ușii de garaj, iar această măsurătoare se face în 3 puncte.
  • Diagonal, se măsoară pe suprafața tavanului, de la două unghiuri care se opun.

Înainte de a achiziționa o ușă de garaj, acesta trebuie să fie pregătit corespunzător. Suprafața sa trebuie să fie nivelată, șapa să fie turnată, zidurile gletuite și chiar și vopsite. Aceste lucrări trebuie efectuate pentru ca ușa de garaj să fie montată pe o suprafață curată și finalizată.

Avantajul tău – o grijă în minus!

Marele avantaj este că ai parte de serviciile complete.Usa de garaj va fi potrivită, nu e nevoie să recurgi la montaj și la tot felul de improvizații. Îți punem la dispoziție modele diverse de uși de garaj de calitate. Optând pentru ușile de garaj care sunt fabricate după măsurători optime, vei avea parte de rezultatul mult dorit. Serviciile de măsurare sunt de fiecare dată bine efectuate, de aceea echipă tehnică se va deplasa la adresa ta și îți va măsura corespunzător golul pentru ușa de garaj necesară. Nu uita, vei avea parte de măsurători, soluții tehnice și transport gratuit, indiferent de unde ești din țară!

Alte articole populare

×