Cum alegi culoarea rulourilor exterioare? Succint ghid pentru clienți

Toată lumea îți spune despre cum să faci să alegi rulourile exterioare potrivite casei tale. Auzi păreri diferite, dar ce te convinge mai mult este proiectul în sine. Așadar, trecând de partea de informare, ajungi și în acel punct în care trebuie să alegi culoarea. Aparent banal, o decizie asupra căreia nu ai de ce să zăbovești prea mult și, cu toate acestea, îți dă ceva bătăi de cap. 

Cât de bine și facil pot fi integrate în decor 

Începem prin a spune că rulourile exterioare au acest avantaj al versatilității. Sunt ușor de integrat în decor, având în vedere că sunt disponibile într-o varietate de culori și materiale. Una din cele mai frecvente abordări se referă la alegerea modelului și a culorii rulourilor exterioare în funcție de culoarea fațadei sau a pereților din interior. 

Este greu de spus că ar fi o regulă de aplicat din acest punct de vedere. Alegerea aceasta poate fi, într-o oarecare măsură, o lecție despre creativitate. Pot fi făcute contraste atractive, cum la fel de bine poate fi aleasă varianta ton pe ton. Având în vedere montarea lor, faptul că fac parte din decorul exterior, sunt luate în considerare aspecte estetice ce țin de fațada și mai puțin de decorul interior. 

Recomandare 

Unul  din sfaturile pe care clienții noștri le pun în aplicare se referă la alegerea culorii rulourilor exterioare în funcție de tâmplăria existentă. Cu atât mai mult dacă își comandă de la Alexiana și ușa de garaj – fi cea secțională sau de tip rulou, astfel încât toate acestea e bine să aibă aceeași culoare. 

Ține cont de tâmplăria PVC. Dacă e clasică, albă, atunci ruloul alb este alegerea potrivită, dacă tâmplăria e un ton de maro, wenge, ruloul exterior va avea aceeași nuanță. Gama noastră de vârf este reprezentată de culorile ce imită lemnul. La o atentă verificare, acestea au și o textură și finisaje care imită foarte bine acest material. 

Rulourile exterioare negre – da sau ba?

Negrul este elegant, deși sobru, așadar nu vă feriți să faceți alegeri îndrăznețe, dacă așa vă place. Efectul lor de umbrire oricum se va realiza, indiferent de culoarea ruloului. Este mai degrabă un efect estetic și optic. Așadar alegeți după bunul plac. 

Având în vedere că fațadele clădirilor sunt în ultima vreme atât de complex realizate, uneori în contrast de două culori cel puțin, cu rulourile exterioare poate fi făcut un accent de contrast. Paleta cromatică este vastă, de la gri la verde, de la maro la negru etc. E greu de crezut că din rândul produselor noastre nu găsești ceva pe placul tău.

Rulourile exterioare de la Alexiana sunt din aluminiu! 

Mai mult decât culoarea, este important de avut în vedere calitatea produselor. Rulourile exterioare de la Alexiana sunt exclusiv realizate din aluminiu, material rezistent la acțiunea coroziunii și a durabilității. Acestea nu se deteriorează în timp. 

Calitatea acestora o garantăm, termenele noastre sunt extinse, ca o dovadă în plus că acestea merită investiția. Își justifică costul și prin ușurința de întreținere, aspectul lor elegant și atemporal și prin funcționalitate. 

Dacă te-au convins deja, estimează costul utilizând calculatorul nostru și comandă! 

Alte articole populare

×