Caracteristici ale rulourilor exterioare care vor conta pentru tine – iată la ce să fii atent

Similară cu alegerea ferestrelor este și alegerea rulourilor exterioare. Aparent, toate sunt la fel sau au același rol, în practică lucrurile nu sunt chiar așa. Unele rulouri sunt simple panouri care acoperă fereastra și pot avea, deci, efect de umbrire. În cazul celor pe care le vei găsi în gama noastră vorbim despre rulouri exterioare care pot izola termic și fonic și au un rol multiplu.

Evident că sunt anumite caracteristici rulouri exterioare de care trebui să ții cont pentru a alege conform cu nevoia ta. Produsele trebuie să merite investiția făcută. Iată ce considerăm că pun clienții pe primul loc, atunci când comandă rulouri exterioare:

#1 Materialul din care sunt realizate

În culori fel de fel, care imită foarte bine lemnul, rulourile exterioare din aluminiu pot impresiona la prima vedere. Cum stau însă la capitolul rezistență? Rulourile exterioare de la Alexiana sunt realizate din lamele din aluminiu, umplute cu spumă densă, poliuretanică, detaliu despre care am tot menționat până acum. Este motivul pentru care vor izola termic și fonic. Stau foarte bine și la capitolul rezistență în timp, dovedită de garanțiile pe care le acordăm.

De ce te interesează în mod special astfel de detalii? Pentru că eficiența rulourilor exterioare poate însemna reducerea costurilor cu încălzirea, cu până la 30%.

#2 Montajul, serviciu profesional pus la dispoziție de furnizor

Acum că ai ales cu maximă atenție tipul de rulou potrivit, mai rămâne și preocuparea despre cine le montează. Degeaba ai un produs premium, dacă nu faci lucrurile ca la carte până la final. Montajul necorespunzător înseamnă ca în final să nu poți avea parte de toate avantajele pe care produsul le prezintă. În plus, realizat de orice alt prestator de servicii, presupune pierderea garanției.

Din fericire pentru clienții noștri, serviciul de montaj este unul profesional, îl punem la dispoziție și te scutește de efortul de a căuta soluții. Este mai practic și mai convenabil să colaborezi cu același prestator de servicii pentru toate etapele proiectului.

#3 Să ruleze ușor și fără zgomot

Aspectual să spunem că am atins toate punctele de interes. Cum rămâne cu modul lor de funcționare? Lăsăm la o parte faptul că acționarea manuală implică un efort – nu foarte mare ce-i drept. Însă îți vei dori să nu deranjeze în vreun fel. Rulourile exterioare comandate de la Alexiana pot avea acționare manuală cu șnur sau sau electric cu telecomandă sau întrerupător. Funcționează lin, fără zgomot, reacția la funcția setată din telecomandă este una rapidă.

#4 Să se potrivească în arhitectura clădirii și 100% dimensiunilor ferestrelor

O poveste similară vă spuneam tot aici pe blog și în ceea ce privește alegerea ușilor de garaj cu dimensiuni standard. Nu este cazul la Alexiana, proiectăm rulourile exterioare în funcție de dimensiunile specifice ale ferestrelor. Pentru acest lucru echipa tehnică se deplasează la client pentru a efectua măsurătorile.  Sunt disponibile variante de rulouri cu aplicare pe geam, pe perete sau încastrate în zidărie. Alegerea este una ce ține cont nu doar de buget, ci și de preferințele clientului. Consilierea este gratuită și recomandăm să te informezi cu privire la toată gama de rulouri până când să iei o decizie. Pentru cei din Rădăuți sau din proximitate, recomandăm și o vizită în showroom-ul nostru, unde pot vedea produsele și le pot testa.

Alte articole populare

×