Căldură mare, monșer! Evită canicula: 3 motive să alegi rulourile exterioare

Gheața din pahar nu te mai răcorește destul? Nu lăsa canicula să-ți strice relaxarea. Iată cum rulourile exterioare pot fi de ajutor pe timp de vară!

Până acum, am tot vorbit despre detaliile și specificațiile tehnice: că sunt lamele din aluminiu vopsite, că au în interior spumă poliuretanică ș.a.m.d. Totuși, la ce folosesc? De ce ai opta pentru rulouri exterioare?

Motivele pentru care le-ai alege

  1. Rulourile exterioare răcoresc încăperea

Ei bine, îți prezentăm următoare situație: o cameră din casa ta (sau chiar mai multe) are un geam spre vest. Asta înseamnă că, odată ce trecem de ora amiezii, soarele începe să bată cu putere în geam, încălzind totul din încăpere, iar afară nu este nimic care să facă puțină umbră. Pe timp de iarnă, căldura nu este deranjantă, fiind chiar binevenită. Totuși, pe timp de vară căldura poate fi infernală.

Așadar, începi să cauți soluții degrabă: optezi să pui gheață în paharele cu apă pe care le bei din ce în ce mai des, încerci să faci umbră cu draperiile, pui aluminiu în geam sau stai cu ventilatorul pornit zi lumină. Toate aceste soluții devin, parcă, de la an la an, insuficiente. Așadar, optează pentru rulourile exterioare și scapă de grija căldurii. Izolarea termică este un avantaj deloc de neglijat indiferent de sezon!

  1. Izolează fonic

Zgomotul mașinilor pe timp de noapte, zarva copiilor din spatele blocului sau vecinii gălăgioși pot fi alte motive pentru care să alegi rulourile exterioare. Datorită spumei poliuretanice din interiorul lamelelor, vei beneficia de o liniște profundă în camera ta. Așadar, în plus față de izolarea termică este și cea fonică!

  1. Sunt fabricate de noi, Alexiana Group

Dacă citești acest articol, probabil ești familiarizat cu produsele noastre. Firma noastră are peste trei decenii de activitate și ne mândrim cu calitatea manoperelor efectuate de către echipa noastră de profesioniști. Așadar, îți oferim o garanție extinsă, două intervenții gratuite în primii doi ani (care cuprinde diverse beneficii precum resetarea motorului, reglarea cursei și altele) și multă seriozitate! Astfel, vei putea beneficia de o manoperă de calitate, care să reziste în timp.

E prima dată când auzi de rulourile exterioare? Află mai multe!

Cu siguranță ai văzut rulourile exterioare atunci când ai mers printr-un oraș. De regulă, proprietarii apartamentelor de la parter preferă rulourile în favoarea zabrelelor din lemn sau gratiilor din fier, tocmai pentru versatilitatea lor – pot fi acționate prin sfoară sau cu telecomandă, funcționând asemeni unei jaluzele. Astfel, pe timp de zi pot lăsa lumina să treacă, iar pe timpul nopții pot fi trase pentru un plus de siguranță.

În plus, toate rulourile exterioare pot fi prevăzute cu plasă anti-insecte în aceeași carcasă comună. Ca aspect, acestea pot fi diferite în funcție de gustul fiecăruia: de exemplu, vei găsi modele în diverse nuanțe de maro, negru sau alb, pentru a alege pe cel potrivit. Te poți ghida după culoarea ușilor atunci când alegi culoarea. Așadar, acum că ai aflat toate aceste informații, mai rămâne un singur lucru de făcut: să ceri o ofertă!

Alte articole populare

×