Vrei să știi dacă ne ocupăm de reparatii usi de garaj? Află detalii aici

Fiecare persoană vrea ce este mai bun pentru locuința sa ca să se bucure împreună cu cei dragi de confortul mult dorit. De aceea, o amenajează corespunzător, pentru a nu-i lipsi nicio condiție. Însă, nu putem uita nici de anexele locuinței, nu-i așa? Alături de casă există, de exemplu, garajul, care de multe ori nu primește atenția cuvenită. Poate nu conștientizăm, dar și acesta trebuie să aibă parte de îngrijirea necesară, materiale și accesorii de calitate.

Construcție prezentă aproape în fiecare curte, garajul reprezintă locul unde ținem mașina și alte obiecte de care nu avem nevoie la momentul actual. La fel cum avem grijă de mașina achiziționată, similar trebuie să asigurăm garajului durabilitate și rezistență la trecerea timpului.

Să zicem că am construit deja un garaj, ce urmează să îi adăugăm? Cu siguranță o ușă de garaj adecvată care să definitiveze imaginea finală. Punem la dispoziția clienților o gamă variată de uși de garaj moderne, potrivite în orice gospodărie. Haideți să aflăm în continuare mai multe despre ușile de garaj.

Alexiana pune la dispoziție servicii complete, inclusiv cele de mentenanță și reparații

Pe lângă ușile de garaj în sine, o importanță mare o au și serviciile pe care furnizorii le pun la dispoziția clienților săi. Astfel, Alexiana deservește clienților săi servicii  complete, inclusiv unele gratuite, printre care două intervenții gratuite în primii doi ani de la achiziție. Plus, o revizie fără costuri după ce perioada de doi ani de la momentul montajului a expirat. Cât de bine sună?

Sunt persoane care se întreabă dacă dispunem și de reparatii usi de garaj, iar răspunsul este afirmativ. După montaj, nu trebuie să depunem efort pentru a întreține ușa de garaj. Este nevoie doar ca ușa să fie curată în permanență, iar dacă la un moment dat clientul sesizează vreo modificare, indicată este contactarea echipei noastre de service.

O ușă de garaj asigură durabilitate în timp

Aspectul este primul lucru la care suntem atenți atunci când căutăm o ușă de garaj care să se plieze pe gusturile noastre. Culoarea trebuie să se potrivească cu pereții garajului pentru a se încadra în imaginea finală pe care ne-am planificat-o.

Însă, pe lângă acest prim aspect, trebuie să luăm în calcul beneficiile pe care le oferă montarea acesteia pentru garajul nostru.

Materialul din care este confecționată are o relevanță mare pentru durata acesteia de viață. De aceea, ușile de garaj de la Alexiana sunt confecționate din oțel, mai exact panouri elvețiene, ce sunt umplute în interior cu spumă poliuretanică în strat gros.

Pe lângă acestea, stratul de spumă oferă izolare termică și fonică. Astfel, temperatura dinăuntru va rămâne una constantă, iar acesta este un lucru important de menționat întrucât o temperatură optimă în garaj va reduce din cheltuielile de întreținere a spațiului.

Izolarea fonică este cea care vine în completarea celor menționate. Cu toții știm cât de greu avem parte de liniștea dorită atunci când efectuăm o reparație la mașină sau orice alt tip de lucrare. Zgomotele de afară produse de păsări și copii ne fac dificilă concentrarea și căutăm liniște. Izolarea fonică este importantă și dacă lucrăm cu diverse aparaturi în interiorul garajului. Prin urmare, garajul este o anexă importantă din curtea noastră, iar pentru confort maxim putem să îl accesorizăm cu o ușă de garaj potrivită și ne putem bucura, ulterior, de avantajele acesteia.

Alte articole populare

×