Rulouri exterioare: antiefracție, siguranță și izolare. Beneficii, impactul lor și de ce să le alegi

Este normal să prioritizezi siguranța casei tale, însă știi cum să obții acel confort care ți-l oferă securitatea? Cu rulouri exterioare antiefracție, desigur. Află aici mai multe!

Fiecare persoană are nevoie să se simtă în siguranță în propria locuință, iar de aceea este important să faci unele alegeri ce țin de acest domeniu. Fie că alegi să îți pui camere de luat vederi, un interfon sau rulouri exterioare antiefractie, cert este că niciodată nu vei face exces de siguranță. De aceea, îți vom spune despre cum îți poți proteja locuința cu rulourile exterioare.

Beneficiile rulourilor exterioare antiefracție

Aceste rulouri sunt concepute pentru a aduce mai multe avantaje, iar siguranța antiefracție este doar una dintre fațetele lor benefice. Sunt un scut pentru fereastră, având în vedere faptul că o acoperă în totalitate. Datorită lamelelor care formează ruloul, este aproape imposibil de a fi spart geamul sau orice altceva.

Rulourile exterioare sunt perfecte pentru cei care stau la parterul blocului sau simt nevoia de a-și aplica încă un strat de protecție asupra locuinței. Așadar, multe persoane ar putea beneficia de acest produs. Totuși, ce îl face atât de benefic?

Aceste lamele sunt din aluminiu și umplute cu spumă poliuretanică, ceea ce ne aduce la descoperirea celorlalte beneficii. Un prim beneficiu este izolarea termică și fonică a camerei, ceea ce înseamnă că vor păstra căldura pe timpul iernii sau vor feri camerei de razele toride a soarelui pe timpul verii. Al doilea beneficiu este conveniența.

De exemplu, un geam protejat de un rulou exterior nu va suferi daune de la intemperii (precum grindina sau zăpada, care pot uza cauciucul din termopane). O fereastră acoperită de un rulou va fi și mai puțin prăfuită, fiind astfel un bun prieten al tuturor gospodarilor, ușurând curățenia.

Am menționat izolarea fonică și credem că ar fi benefic să vorbim, pe scurt, despre asta. Imaginează-ți că ai vecini gălăgioși sau te deranjează zgomotul traficului, indiferent de zi sau noapte. Rulourile exterioare sunt o alegere perfectă fix pentru această problemă! În plus, dacă ai termopane, vei avea parte de o liniște profundă în casa ta atunci când alegi să-ți montezi un rulou exterior.

Mai mult despre rulourile exterioare

Deja am clarificat din ce sunt realizate rulourile exterioare – lamele din aluminiu umplute cu spumă poliuretanică. Ce știi, totuși, despre modul de acționare al acestora?

Practic, este simplu. Cu siguranță ai interacționat, la un moment dat, cu niște jaluzele. Cunoști modul lor de acționare, cel cu șnur? Cam așa funcționează și rulourile exterioare, fiind bazate pe un concept similar. Astfel, sunt ușor de acționat. Atunci când alegi să-ți montezi rulourile exterioare, vei putea alege între șnur sau panglică pentru geamurile mici, iar în cazul în care rulouri ajunge la dimensiuni mai mari, este necesară în aceste cazuri acționarea cu o manivelă mare, fiind recomandată și acționarea cu motor. Așadar, te-ai convins? Cere acum o ofertă din catalogul nostru și descoperă chiar acum toate beneficiile rulourilor exterioare antiefracție!

Alte articole populare

×