Iată de ce să nu cauți echipă tehnică pentru orice tip de reparații la ușa de garaj

Calitatea este ceea ce rămâne, cu mult după ce ai și uitat cât ai plătit pentru un produs. Ține minte acest lucru, oricând faci o investiție, fie că este vorba de o dotare pentru casă sau pentru tine. Acum însă să avem în vedere ce ține de repararea ușilor de garaj.

Din fericire pentru cei care au ales Alexiana, tot ce ține de mentenanță și service, de reparații, echipa noastră tehnică este de bază. Garanțiile noastre extinse, de până la 11 ani, fac ca grijile legate de buna funcționare a ușii de garaj să nu existe. Iată de ce nu încurajăm ideea de a căuta un prestator de servicii care să se ocupe de reparatii usi garaj – cum altfel, dacă tot ai nevoie în această privință găsești la Alexiana.

  • Pierzi garanția

Atunci când ai o ofertă de genul până la 11 ani de garanție, ai face bine să profiți la maxim de aceasta. De asemenea, află ce trebuie să faci pentru a prelungi durata de viață a ușii de garaj. Este vorba de minimă atenție și intervenție, precum și de planificare corectă la fiecare doi ani pentru revizie. Așa vei reuși să prelungești garanția.

În cazul în care alegi să cauți un prestator de servicii de nișă, pierzi garanția.

  • Nu ai siguranța că intervențiile în cauză sunt optime

Pe lângă faptul că nu ai siguranță că intervenția a fost făcută corect, riști să alegi să colaborezi cu o firmă care în viitor nu va mai exista. Este frustrant să cauți pe cei în cauză și să nu mai reușești să le dai de urmă. Este de-a dreptul o pierdere să realizezi lipsa de continuitate pe piața de profil a unei firme de acest gen.

Iată cum și cu ce te ajută Alexiana

Mai mult decât a promite și a realiza oferte complete și complexe, cu servicii conexe, Alexiana pune pe primul loc calitatea. Calitatea lucrării în sine, dar și a execuției – pentru că echipele noastre tehnice pe teren măsoară, după proiectarea ușii de garaj transportă și montează, iar pe termen lung asigură mentenanță și service. Alexiana are oferte care vin la pachet cu garanția că atunci când ai nevoie, ai pe cine conta. Să vedem și ce beneficii sunt incluse pentru clienți:

  • Garantarea reală a numărului de închideri/deschideri. Despre ce este vorba? Includerea unui contor care va demonstra cât de bine și de îndelung rezistă ușa de garaj. Vorbim aici despre ușile de garaj secționale.
  • În primii doi ani sunt asigurate două intervenții gratuite. Pot fi astfel acoperite aspecte precum resetarea motorului, reglarea cursei, resetarea vreunei erori sau alte defecte care nu necesită o piesă de schimb.
  • O reparație gratuită – așa cum vei vedea în oferta completă înmânată, aceasta ar trebui să fie de maxim 10% din valoarea produsului.
  • Termen de retur extins până la 45 de zile.
  • Soluții tehnice, transport și măsurători gratuite. Valabil pentru clienții din toată țara.

Atunci când investești în ușa de garaj te gândești că aceasta va fi rezistentă pe termen lung și că nu vor fi necesare intervenții. Nu-ți aduce anul, ce-ți aduce ceasul. Dacă ar fi să ai nevoie de o reparație, contează pe unii dintre cei mai buni. Ai servicii complete la Alexiana!

Alte articole populare

×