Iată de ce nu este în regulă să te mulțumești cu uși de garaj în dimensiuni standard

Sunt mulți comercianți care au în ofertă doar uși de garaj în dimensiuni standard. Caz în care experiența de cumpărare se oprește în momentul în care ai ales ușa de garaj și eventual ți-a fost și livrată. Doar că tu nu te mulțumești cu orice, dimensiunile standard ar putea să nu fie deloc în avantajul tău. Sunt mulți cei care au garajul construit atipic, în funcție de cum le-a permis și locul să facă un proiect optim.

Îți spunem în rândurile ce urmează de ce să nu optezi pentru usi garaj dimensiuni standard

Dimensiuni specifice – eficiență mai mare a ușii de garaj

Cu siguranță iei în calcul că ușa de garaj este practică și nu doar estetică. Ușile secționale din gama noastră au efect de izolare termică și fonică, de altfel acestea sunt avantaje de luat în considerare. Doar că izolarea termică și fonică perfectă și în general să poți profita de toate avantajele pe care ușa de garaj le promite, implică și anumiți factori. Printre altele să fie realizat montajul corect, dar și dimensiunile să fie cele perfecte. Acest lucru scoate din ecuație eventuale compromisuri și improvizații ce ar putea fi necesare ulterior.

O problemă pe care o întâlnim adesea este tocmai spațiul nu foarte generos. Caz în care alegerea ușii de garaj devine tot mai dificilă. Soluții sunt însă, atât în prezența ușii de garaj secționale, cât și a celei de tip rulou. În ambele cazuri spațiul din fața sau din garaj este liber, nu ești condiționat de nevoia de a avea loc de deschidere a ușii, întrucât aceasta se ridică și fie devine compactă, în caseta sa – în cazul ușii de tip rulou -, fie rămâne paralelă cu solul – în cazul  ușii sectionale.

Punctăm de asemenea că măsurătorile sunt realizate la fața locului de echipa tehnică. Pentru acest beneficiu clientul nu are nimic de achitat.

Uși de garaj în dimensiuni standard? Atunci nu poți avea preferințe

De asemenea important de avut în vedere în momentul în care alegi ușa de garaj este că în variantele celor standard nu poți avea pretenții sau preferințe de orice fel. Spre exemplu, s-ar putea dovedi mai practică ideea de a avea o ușă pietonală integrată, caz în care alegi ușa de garaj secțională. Pot fi de asemenea alegeri opționale culoarea ramei, a pragului, pot fi alese fante de aerisire. Plus că ușile de garaj secționale din gama noastră sunt disponibile într-o varietate de culori și finisaje.

Altfel spus, la Alexiana fiecare client are oportunitatea de a ajusta detaliile, astfel încât ușa de garaj să corespundă 100% cu preferințele avute în vedere. În plus, este evident că o astfel de alegere este luată acum, cu perspectiva anilor îndelungați în care ușa de garaj va fi folosită în condiții optime. Merită un efort în plus de a ține cont de anumite detalii și de a cere proiectarea ușii de garaj în dimensiuni specifice și cu elementele decorative dorite.  Te invităm să accesezi și pagina de calculator virtual și să descoperi ce este standard și ce este opțional în oferta ușii de garaj pe care o vei comanda.

Alte articole populare

×