Iată 5 motive pentru care să alegi ușile de garaj cu telecomandă

”Work smarter, not harder” este deviza după care ne ghidăm cel mai mult, în ultima perioadă. Vrem să muncim mai inteligent, nu mai mult, de aceea, confortul este în topul listei de lucruri pe care vrem să le atingem.

Ți-ai dota garajul cu o ușă cu telecomandă, dar nu știi ce decizie să iei? Dacă analizezi beneficiile unui lucru, îți va fi mult mai ușor să te hotărăști. Este o modalitate care să te ajute atât din punct de vedere al securității, cât și din punct de vedere al efortului care trebuie depus.

De ce să montezi o ușă de garaj cu telecomandă?

  1. Pentru mai multă siguranță

Normal, toate ușile au încuietori care îți păstrează bunurile din interior în siguranță, dar încuietorile clasice sunt foarte ușor de distrus, iar intrarea prin efracție nu este imposibilă în acest caz. O ușă automatizată va fi aproape imposibil de deschis, dacă nu se oferă acces la telecomandă sau la aplicația din telefon. De asemenea, nu va mai trebui să depui efort la deschiderea sau închiderea unei astfel de uși. De câte ori ți s-a întâmplat să te lovești când încercai să deschizi ușa garajului? Uită de accidentări și alege o ușă automatizată.

  1. Este mult mai convenabil

Gândește-te când ajungi seara, târziu, că o să poți deschide ușa garajului dintr-un singur buton, fără să mai faci gălăgie în jurul tău și fără să trebuiască să părăsești interiorul mașinii. Iarna n-o să mai trebuiască să îngheți de frig până deschizi și închizi ușile garajului. Alege să trăiești mai confortabil, cu ușile de garaj automatizate.

  1. Folosește tehnologia avansată

Dacă ai o viață foarte aglomerată și trebuie să ții cont de foarte multe lucruri în jurul tău, s-ar putea câteodată să uiți de lucrurile basic pe care trebuie să le faci, cum ar fi să încui ușa garajului. Aceste usi automatizate, pot fi controlate și prin aplicație, de pe telefon, nu doar prin telecomandă. Astfel că, dacă te trezești în trafic, la jumătatea drumului înspre muncă și realizezi că ai uitat să închizi ușa garajului, tot ce trebuie să faci, este săintri în aplicație, și la o singură atingere distanță, garajul tău va fi în siguranță din nou. Aici la noi, găsești diferite modele pe care să le poți plia la design-ul casei tale.

  1. Crește valoarea locuinței tale

Viața este foarte imprevizibilă. Nu știi niciodată unde poți ajunge, dacă vei sta în același loc toată viața, sau dacă va trebui, la un moment dat, să te muți. Ușile automatizate dau un plus de valoare major casei tale. Dacă vei vrea, vreodată, să o vinzi, vei putea crește prețul de vânzare al acesteia, semnificativ.

  1. Aspectul plăcut

Au un aspect modern și redau o total altă nuanță casei tale. Poți alege dintr-o multitudine de culori. Important este să alegi ceva potrivit, care să se potrivească cu restul casei tale.

La noi, ușile automatizate, vin cu manual de întreținere, ca să te poți bucura de ușile tale cât mai mult timp. În caz că nu ești mulțumit de ceva anume, poți face retur în 45 de zile. Alege să trăiești în confort și să-ți eficientizezi timpul.

Alte articole populare

×