De ce să alegi ușa de garaj cu ușă pietonală – la garaj personal sau în spații comerciale/industriale

Ușile de garaj sunt proiectate să reziste și să ofere funcționalitate practică. Securizează și permit acces facil la garaj. Am discutat în repetate rânduri, aici, pe blog, despre ușile de garaj și ce avantaje prezintă acestea, atât cele secționale, cât și cele de tip rulou. De asemenea, am mai menționat și despre ușile de garaj cu ușă pietonală. Este timpul să detaliem, de ce acestea sunt alegeri optime fie că vorbim despre un garaj personal sau despre unul folosit în scop comercial/industrial.

Așadar, iată ce avantaje sunt la mijloc când vorbim despre usa de garaj cu usa pietonala:

  1. Ai acces rapid la garaj, fără să mai fie necesar să deschizi ușa principală.
  2. Închidere/deschidere facilă, clasică, fiind de data aceasta o ușă cu deschidere laterală.
  3. Deschidere opțională, nu condiționează în vreun fel funcționalitatea ușii de garaj.
  4. Mascată estetic, nu deranjează din punct de vedere vizual.

Desigur, doar la ușile de garaj secționale este posibilă integrarea unei uși pietonale.

Știai că…

În general, recomandarea de a include o ușă de garaj secțională cu ușă pietonală integrată se referă la cei care comandă pentru un garaj mare sau pentru garajele utilizate drept atelier de lucru. Este o alegere practică. Imaginează-ți că la garajul alipit de locuință, unde există acces garaj prin două căi, ușa pietonală poate lipsi. Nu același lucru putem spune despre alte cazuri.


Așadar, depinde strict de modul de folosire al garajului. Ușa pietonală poate fi varianta facilă de deschidere a caii de acces, în cazul celor care:

  • Folosesc garajul drept spațiu de depozitare a diverselor bunuri. Spre exemplu, cei care își asigură stoc de produse, care vor folosi ocazional deschiderea totală a ușii de garaj, dar mai des pe cea pietonală.
  • Desfășoară diverse activități în garaj. Din nou, sunt cazurile celor care au nevoie de ușa de garaj complet deschisă, doar în anumite situații, dar mai frecvent o vor folosi pe cea pietonală.
  • În cazul garajelor personale este vorba de multifunctionalitatea dată garajului. Cu alte cuvinte, dacă aici sunt depozitate și diverse bunuri necesare frecvent – cele de întreținere a spațiului, cum este mașina de tuns iarbă – atunci usa de garaj cu usa pietonala este binevenită.

Cum pot comanda ușa de garaj cu detalii personalizate?

Iată avantajul de a putea comanda ușa de garaj conform caracteristicilor dorite. La Alexiana standard înseamnă să te limitezi, așadar îți vom oferi o ofertă personalizată, în funcție de dimensiunile ușii de garaj, a culorii alese, dar și a dotărilor opționale. În cazul acesta vorbim despre ușa pietonală, însă pot fi și alte tipuri de dotări opționale. De asemenea, poți alege culoarea ramei ușii de garaj, printre altele.

Cere o ofertă din pagina noastră, utilizând calculatorul pus la dispoziție. Măsurătorile sunt gratuite, realizate de echipa noastră tehnică, pe baza acestora vom emite versiunea finală a ofertei noastre. Ușa pietonală poate avea aceeași culoare ca ușa de garaj principală, astfel încât să se integreze și să se mascheze perfect. Cât despre garanțiile acordate, aceste tipuri de uși au de asemenea până la 11 ani de garanție – conform respectării calendarului de revizii.

Alte articole populare

×