Cum alegi modelul de rulouri exterioare care îți va schimba fațada casei cu succes?

Despre rulourile exterioare am tot menționat aici pe blog și suntem de părere că ți-am satisfăcut curiozitatea în ceea ce privește felul în care funcționează. Dacă detaliile tehnice te-au convins să investești într-un astfel de echipament, atunci ce spui să arunci o privire și pe paleta diversă de culori și modele? Faptul că tu poți fi cel care decide ce culoare vor avea și cum vor “îmbrăca” casa ta este un lucru minunat.

În acest articol ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu sfaturi utile care te ajută pe viitor să alegi acele modele de rulouri exterioare pentru a-ți pune casa în valoare. Un mic ghid conceput în așa fel încât să-ți ofere o perspectivă diferită asupra felului în care îți vei alege rulourile.

Așadar, la ce trebuie să fii atent atunci când alegi rulourile exterioare?

  1. În primul rând, alege o culoare care să se potrivească cu paleta de culori existentă a casei tale. Ia în considerare nuanțele predominante din exteriorul casei tale. Culorile pereților, a acoperișului, a ferestrelor și chiar a mobilei de grădină, dacă ai una.
  1. În al doilea rând, decide-te dacă dorești să ai parte un contrast sau o armonie între culorile deja existente și rulourile exterioare. Optează pentru o culoare care poate crea un contrast puternic, care atrage atenția sau pentru o culoare pe care o vrei integrată armonios în designul final al casei tale.
  1. Ține cont de modul în care această culoare va influența aspectul exterior al casei tale. Unele culori accentuează și conturează arhitectura și detaliile casei, în timp ce unele culori ajută la crearea unui aspect discret și uniform. Indiferent de ce ai alege, Alexiana Group va răspunde cu brio solicitării tale și îți va pune la dispoziție niște sisteme smart pe care te vei putea baza mult timp.
  1. Dacă totuși nu reușești să te decizi asupra unui model sau a unei culori, ne poți cere sfatul. Te ajutăm să le alegi pe cele potrivite și te ajutăm și cu montajul acestora. Dacă ești familiarizat cu articolele noastre, atunci știi că ne ocupăm de această chestiune pentru ca tu să ai parte de niște sisteme perfect funcționabile.

Rulouri exterioare din lamele rezistente și sigure pe termen lung

Rulourile exterioare prezente în gama noastră sunt unele care pot fi aplicate pe geam sau pe perete, pot fi însă și încastrate în zidărie deasupra tâmplăriei. Acestora li se pot adăuga după caz plase anti-insecte pentru a ține dăunătorii departe. Poți ține cont de această recomandare pe viitor, atunci când te decizi să investești în aceste rulouri exterioare.

Un mic reminder pe care ținem neapărat să îl iei în evidență, dacă alegi să investești în aceste sisteme vei avea parte de o garanție extinsă. Aceasta poate ajunge undeva la 11 ani, dacă toate reparațiile și intervențiile asupra sistemelor sunt făcute de echipa noastră. Îți recomandăm să nu uiți de aceste detalii pentru buna funcționare a rulourilor. Găsești mai multe informații tehnice în pagina oficială alexiana.ro acolo unde vei avea posibilitatea să soliciți și o ofertă de preț personalizată. Ia legătura cu echipa noastră și dă startul unei investiții pe care o vei considera potrivită și pe care o vei recomanda ulterior.

Alte articole populare

×