Ce accesorii pot alege pentru ușa de garaj?

Alegerea unei uși de garaj este o provocare. Te vei gândi la toate beneficiile actuale, dar și la ceea ce va urma, la stilul tău de viață, dar și la posibile schimbări în viitor. Te gândești că stilul ales să fie unul atemporal. Știm prea bine că detaliile fac uneori marea diferență, de aceea, îți prezentăm un top al accesoriilor pentru ușile de garaj. Plus câteva mențiuni despre ce poți alege în funcție și de tipul de ușă de garaj.

Ușile de garaj secționale – iată ce accesorii poți alege pentru acestea

Este bine de menționat că în cazul ușilor de garaj secționale ai mai multe variante de accesorii usi de garaj. Poți alege:

  • Aerisire.
  • Ferestre pentru ca mai multă lumină naturală să pătrundă în interior.
  • Ușă pietonală integrată.
  • Ramă colorată.
  • Dotări suplimentare precum zăvorul interior, deblocator motor cu cheie, tampoane cu arc etc.

Cu alte cuvinte, pot fi alese acele dotări care pot spori confortul și pot face din garaj un mediu sigur și practic de folosit. Atenție, ușile de garaj secționale nu sunt standard echipate astfel, dar cum fiecare proiect este personalizat, astfel de cerințe pot fi îndeplinite.

Alte dotări suplimentare pot fi legate de sistemele de închidere sau de design. Pentru cei cu pretenții, care au garajul în curtea casei și doresc să facă din această imagine una distinctă de designul casei pot alege varianta imprimării – vezi aici despre usile de garaj personalizate. Revenind la cerințele extra, de regulă cei care amenajează garajele unde se desfășoară activități comerciale și/sau industriale au nevoie de un sistem complex de acces. Pentru proiecte de acest tip recomandăm să consultați un consilier.

De asemenea, în gama de accesorii pentru ușile de garaj am putea încadra și tot ce ține de sistemul automat de închidere/deschidere. Dedicăm o categorie aparte automatizărilor, consultă oferta în pagina noastră, aici.

Ce poți alege la ușile de garaj tip rulou?

În acest caz situația este diferită, pot fi alese culoarea și dimensiunea. Ușile de garaj tip rulou nu au aceleași dotări posibile. Sunt însă, la rândul lor, avantajoase, în condițiile în care acestea sunt recomandate mai ales la garajele mici.

Accesorii și dotări extra, dar care nu sunt taxate

Costul final al unei uși de garaj depinde de alegerile și de preferințele clientului. Aparte de dotările suplimentare pe care acesta și le dorește, sunt și cele de care toată lumea beneficiază. Spre exemplu, la ușile de garaj secționale vom include un contor special, montat odată cu ușa, de către echipa noastră tehnică. Acesta are rolul de a contoriza numărul de deschideri/închideri și îl considerăm garanția reală a calității ușilor de garaj furnizate. Acest tip de dotare nu este taxată suplimentar.

Un rulou este oferit gratuit, la orice comandă de minim o ușă de garaj. Acesta va fi de asemenea conform dimensiunilor solicitate, nu standard. Costul său este zero, atât în ceea ce privește produsul în sine, cât transportul său. Proiectarea unei uși de garaj echivalează cu a-ți asigura confort și mai multă siguranță de acum pentru anii ce vor veni. Ești pregătit? Cere o ofertă de preț!

Alte articole populare

×