Automatizarea ușilor de garaj, expresia confortului în era modernă

Fie că vorbim de ușile secționale industriale sau rezidențiale, închiderea și deschiderea automată este de mare ajutor. Nu ar fi vorba de deranjul tău de a trage de ușa de fiecare dată când intri sau ieși din garaj. Ci este vorba de confort și stil practic. Îți spunem mai multe în rândurile ce urmează.

Deschiderea din telecomandă

Vorbim de mai mult confort și de funcții smart care îmbunătățesc modul în care folosim lucrurile. Practic imaginează-te în mijlocul sezonului rece când ar trebui să te dai jos din mașină pentru a deschide și ulterior a închide ușa de garaj. Nimic, mai simplu, poți face asta din telecomandă, cu o simplă apăsare de buton.

Singurul inconvenient, dacă am putea numi unul, este faptul că trebuie să fii în fața ușii de garaj pentru ca telecomanda să fie utilă. Așadar ne-am gândit că o soluție ce îmbunătățește totul și remediază și acest inconvenient este alinierea la tendințele actuale, la tehnologia modernă. Așadar, o altă varianta este aplicația dedicată.

Deschiderea ușii de garaj prin aplicația din smartphone

Automatizarea era într-o vreme un lux, acum este un confort modern. Cu o simplă aplicație instalată pe telefonul mobil smart, cu o conexiune la internet și un gest făcut poți deschide și închide ușa de garaj. De data aceasta nu mai ești condiționat de prezența în proximitatea ușii de garaj. Poți face acest lucru de la distanță, din casă, de la birou etc.

Tehnologia a avansat atât de mult încât acum ne permitem să adaptăm unele lucruri și să le facem o soluție practică. Pentru usile de garaj rezidentiale, la fel ca și pentru cele industriale, această abordare înseamnă optimizarea unor timpi și mai multă eficiență. Garajul poate fi deschis controlat, accesul este doar pentru cine decizi că este necesar, deschiderea și închiderea o poți face tu, de oriunde ești, chiar și în lipsa personalului de securitate.

În cazul clienților din nișa rezidențial ai putea crede că este vorba de un moft, însă și timpul acela de așteptare până la deschiderea completă a ușii de garaj poate fi exclus. Poți intra rapid în curte, în garaj, fără efort.

Avantaje de luat în considerare

Automatizările sunt, fără dubii, avantajoase. Este ușor de înțeles de ce ușile de garaj secționale sunt alese cu actionare automata. Includ o serie de avantaje: acces controlat, intimitate, securitate și mai presus de toate credem că este vorba și de comoditatea utilizatorului.

Desigur, pentru a te bucura pe deplin de toate aceste avantaje, instalarea, montarea trebuie făcute optim și conform recomandărilor. Alege montaj exclusiv realizat de echipa noastră tehnică, respectă regulile de acordare a garanțiilor și te vei bucura de o usa de garaj funcțională  multă vreme.

Înainte de a decide că îți dorești să mergi pe varianta clasică, acționarea manuală, ține cont că a lăsa ușa de garaj deschisă pentru că îți este mai comod astfel să parchezi sau să pleci mai repede din garaj nu este o soluție bună. Indiferent de motivele care stau la baza deciziei, ține cont doar de atât: la mijloc este vorba de siguranța ta, a celor din familia ta și securitatea propriului cămin!

Cere oferta personalizată pentru ușa de garaj de care ai nevoie!

Alte articole populare

×